Muntatge de Marcos Llorente i el restaurant Nacked&Sated de Barcelona
SOCIETAT

El desconegut restaurant que té Marcos Llorente a Barcelona: plats per 15 euros

Marcos Llorente té un restaurant a Barcelona anomenat Nacked & Sated, que arrasa gràcies als seus preus assequibles

Tot i la seva exitosa carrera futbolística, Marcos Llorente ha mostrat el seu talent més enllà del futbol. I és que el futbolista de l'Atlètic de Madrid és copropietari de diversos restaurants per tot Espanya, i un està ubicat a Barcelona.

De la mà de l'exjugador de l'Atlethic de Bilbao, Ibai Gómez, Marcos Llorente ha decidit apostar per un petit projecte empresarial que va camí de convertir-se en una cadena d'èxit. Naked & Sated, la franquícia dels dos futbolistes, ja compta amb nou locals a Espanya.

L'espai gastronòmic de Marcos Llorente a Barcelona està situat al carrer Diputació, número 221. Allà els comensals poden gaudir des de dinars, esmorzars o brunch fins a diferents propostes que ronden els 15 euros.

Restaurant Nacked&Sated, al carrer Diputació de Barcelona

La franquícia de Marcos Llorente que arrasa a Barcelona

Nacked & Sated, el restaurant del qual Marcos Llorente és soci inversor, va arribar a Barcelona per demostrar que el menjar sa i el menjar ràpid són compatibles. Aquesta és la filosofia del xef Bosquet, el propietari de Nacked & Santed. I és que aquesta cadena té restaurants a Madrid, Bilbao, Màlaga, València i Barcelona.

De fet, amb més d'uns 1,5 milions de seguidors a les xarxes socials, el xef Bosquet ha ideat una carta assequible per a totes les butxaques. I és que a la franquícia de Marcos Llorente hi ha opcions per a tots els gustos: des d'esmorzars per 3,95 €, menús de brunch per 15,95 €, o fins i tot hamburgueses o amanides que no sobrepassen els 20 €. També vins, frappés, torrades… res no es resisteix a Nacked & Sated.

A més, el xef Bosquet ha ideat els seus anomenats Donakeds, uns roscos recoberts de xocolata que han esdevingut la sensació de la franquícia. Marcos Llorente i la seva dona, Paddy, han estat els encarregats en diverses ocasions de promocionar aquests dolços tant a les xarxes socials de Nacked & Sated com a les seves pròpies.

Les empreses de Marcos Llorente més enllà de Barcelona

L'èxit d'aquest espai gastronòmic no és aïllat, Marcos Llorente té altres empreses en què participa com a soci. L'última, el restaurant Rhudo a Madrid, que comparteix amb altres personalitats com el seu company Antoine Griezmann, l'actor Alex González, Miguel Ángel Silvestre o el xef i propietari Paco Roncero.

I no només això, el jugador de l'Atlètic de Madrid és soci en altres empreses relacionades amb la gastronomia, com ara la marca de cafè Irreverentes o les begudes sense sucre Miwi.

➡️ Societat

Més notícies: