Dues mans estrenyent-se i un cercle on posa INDRA

SOCIETAT

La desconeguda empresa que cerca treballadors: 2.000 €, contracte fix i teletreball

Indra, l'empresa líder en tecnologia i solucions innovadores, busca ampliar la plantilla amb 80 ofertes de feina

L'empresa Indra, líder en tecnologia i solucions innovadores, ha sorprès el mercat laboral amb una oferta temptadora: un salari de 2.000 €, contracte fix i l'opció de teletreballar. Indra busca expandir la plantilla amb 80 noves ofertes de feina per a gairebé 100 nous empleats.

Indra ha llançat un total de 80 noves ofertes de feina, sumant aproximadament 100 vacants en total, totes amb contracte indefinit. També tenen la possibilitat de treballar tant de manera presencial com en un format híbrid que permet el teletreball des de casa. Aquesta iniciativa no només està dirigida a professionals amb experiència, sinó que també obre les portes a acabats de titular, apostant així per la inclusió del talent jove al seu equip.

Muntatge de fotos de dues mans manipulant un mòbil
Les empreses tecnològiques estan en auge. | Getty Images, DAPA Images, e-noticies.cat

Aquestes 80 ofertes d'ocupació es distribueixen entre les diferents línies de negoci, com Indra Sistemas, Centres de Desenvolupament o Solucions IT. Comprenen una àmplia varietat de perfils professionals que van des d'enginyers de telecomunicacions i industrials fins a tècnics de suport telefònic o de vies fèrries. També necessiten administradors del sistema Windows, desenvolupadors web i especialistes en desenvolupament de programari, entre molts d'altres.

Els seus sous són competitius i arriben a assolir els 43.000 euros bruts anuals, equivalents a uns 3.583 euros bruts al mes, que es distribueixen en 12 pagues. L'empresa també destaca per oferir contractes indefinits a jornada completa a totes les seves ofertes, permetent la modalitat híbrida o 100% teletreball. A més, tenen flexibilitat horària tant a l'entrada com a la sortida de la feina.

L'empresa Indra té una estreta relació amb l'Estat

L'empresa Indra és reconeguda a escala mundial pel seu treball militar i pel seu paper en l'escrutini electoral a Espanya. Manté una estreta relació amb l'Estat, desenvolupant sistemes de vigilància a les fronteres de Melilla i Ceuta per al Ministeri de l'Interior. També creen sistemes de radars i avions no tripulats per a Defensa, a més de programari per a les administracions públiques.

Imatge de fons d´una oficina amb diversos treballadors i una altra imatge d´un home en primer pla amb un portàtil i amb gest d´aprovació
Indra ofereix 80 ofertes de feina. | Syda Productions, Getty Images

Per a aquells que estiguin interessats a postular en alguna d'aquestes ofertes de feina, Indra facilita el procés a través de la plataforma d'InfoJobs o de LinkedIn. També es pot fer a través del seu propi portal d'ocupació, on és possible filtrar les opcions per país, lloc i experiència. D'aquesta manera, es facilita la cerca d'oportunitats laborals dins de l'empresa.

➡️ Societat

Més notícies: