Muntatge fotogràfic entre una imatge de Maria Nicolau i ganivets
SOCIETAT

La cuinera Maria Nicolau dona la clau perquè els teus ganivets de cuina et durin anys

La xef catalana, Maria Nicolau, ha compartit amb els seus seguidors el truc perquè li durin els ganivets

Maria Nicolau és una de les cuineres més mediàtiques de Catalunya. Després d'haver passat per diferents restaurants, el març d'aquest any, va decidir posar el punt final a la seva etapa al restaurant 'El Ferrer de Tall', després de sis anys.

Maria Nicolau va assegurar en una entrevista per a TV3 que ha optat per "un canvi de camí". Així doncs, la catalana ha deixat l'hostaleria per dedicar-se plenament a la comunicació. Des del 31 de març passat, es troba immersa en aquest nou camí professional.

De moment, sembla que les coses estan sortint bé a la Maria Nicolau. Doncs, recentment, ha estrenat un programa a TV3, 'Cuina Salvatge', on a través de petits episodis, explica bàsics de la gastronomia catalana. D'aquesta manera, Maria Nicolau segueix molt present al món culinari, per la qual cosa molts li segueixen demanant recomanacions.

Maria Nicolau dona la clau perquè et durin els ganivets

Maria Nicolau ha compartit una de les seves recomanacions perquè et durin els ganivets. I és que, segons ha informat a través de Twitter, no hi ha trucs per "salvar els ganivets". Tot i això, la catalana ha indicat que la clau és comprar uns bons ganivets i anar cuidant-los.

Aquesta recomanació l'ha donat en xarxes, després que un usuari demanés consell a la xarxa social. "Vull renovar els meus ganivets de cuina i m'agradaria fer-me amb uns que durin per sempre. M'agradaria un joc de 4 i jubilar els que tinc al calaix. Recomanacions? Marques? Botigues? Gràcies!", compartia l'usuari .

Una publicació de la qual ha estat molt pendent la xef catalana, la qual li ha respost i n'ha indicat la recomanació. "Si m'ho permeteu, jo diria que compris els ganivets, bons, de la marca reputada que més t'agradi, i que el més important perquè et durin per sempre és com els cuidis", ha indicat Maria Nicolau.

Així, doncs, segons indica la xef catalana, no hi ha gaire secret perquè et durin els ganivets. La clau, segons indica, és comprar un joc de marca bona i anar cuidant-los.