Muntatge amb bicarbonat de sodi i pell penjant un braç
SOCIETAT

El truc que acaba amb les ales de ratpenat: només necessitaràs bicarbonat

Elabora la teva pròpia mascareta casolana amb ingredients 100% naturals

És innegable que les famoses ales de ratpenat, també conegudes com a "braços de tia", són una de les preocupacions estètiques més comunes entre les dones. Aquestes protuberàncies de greix recorden en certa manera aquests animals voladors, per això el nom.

Afortunadament, hi ha un truc casolà que pot ajudar a combatre aquest problema i millorar l'aparença dels nostres braços. El millor de tot és que només necessitaràs productes naturals, que és probable que ja tinguis a casa.

La màscara 100% natural que elimina les ales de ratpenat

Els beneficis del bicarbonat de sodi per a la pell són molts: equilibra el pH de la pell, elimina impureses i facilita la renovació de les cèl·lules, entre d'altres. Una altra de les seves característiques és que contribueix a la reducció del greix a la pell, un efecte que ens interessa molt.

Per aprofitar al màxim els efectes del bicarbonat contra les ales de ratpenat, hauràs de barrejar-ho amb aigua i oli de coco. Així crearàs una màscara que hauràs d'aplicar sobre la zona afectada.

Bicarbonat de sodi sobre una taula de fusta i una dona amb pell penjant
El bicarbonat ajuda a reduir les acumulacions de greix | Getty Images Signature, Getty Images

L'oli de coco és un ingredient natural que hidrata, nodreix i reafirma la pell, gràcies al contingut en àcids grassos i antioxidants. A més, potencia l'acció del bicarbonat i aporta una aroma agradable.

Els passos per aconseguir resultats reeixits

Un cop hagis reunit tots els ingredients, els passos per preparar i fer servir aquesta màscara són encara més senzills. En un recipient barreja 2 cullerades de bicarbonat de sodi amb 1 cullerada d'aigua i 1 cullerada d'oli de coco. Remena bé fins a obtenir una pasta homogènia i suau.

A continuació, neteja i asseca bé la pell dels braços amb aigua tèbia i una tovallola. Aplica la màscara sobre la part posterior dels braços, fent un massatge suau amb moviments circulars i ascendents. Deixa que actuï durant 20 minuts.

Transcorregut aquest temps, ja només et quedarà retirar la màscara amb aigua tèbia i eixugar la pell amb una tovallola. Si tens alguna crema hidratant, no dubtis a aplicar-la a la mateixa zona per mantenir la pell suau i hidratada.

Repeteix aquest tractament dues o tres vegades per setmana per obtenir millors resultats. Recordeu que els efectes del bicarbonat poden variar segons cada persona i que no són immediats.

Per això, has de ser constant i pacient per veure els canvis als teus braços. També heu de complementar aquest remei amb una alimentació equilibrada i una rutina d'exercicis específics per tonificar els braços. I davant de qualsevol dubte sobre al·lèrgies o possibles reaccions, no dubtis a consultar el teu dermatòleg.