Muntatge amb diversos trossos de torró de fons, el xef Dabiz Muñóz traient la llengua i un cercle amb el tiktoker Mario Baeza amb un tiquet de compra
SOCIETAT

Disbauxa pel preu dels exclusius torrons de Dabiz Muñoz: 'Això no és torró'

Un tiktoker s'ha mostrat molest davant els preus dels exclusius torrons que ha posat a la venda el xef Dabiz Muñoz, que considera excessius

Arriba Nadal, i amb ella els torrons i les postres més delicioses. Però, malgrat que és una de les èpoques més felices de l'any, no és or tot el que llueix.

Si no, que li ho preguntin al tiktoker Mario Baeza, que s'ha mostrat una mica descontent a la coneguda xarxa social després d'aconseguir els exclusius torrons que ha posat a la venda Dabiz Muñoz i veure'n el preu total.

El famós xef, com ja és tradició, ha tornat aquest Nadal amb més varietats dels seus excèntrics i exclusius torrons, que el tiktoker ha volgut provar per ensenyar-ho als seus seguidors.

Un tiktoker es confien pel preu dels torrons de Dabiz Muñoz

El tiktoker Mario Baeza ha publicat un vídeo en aquesta xarxa social provant els torrons exclusius de Dabiz Muñoz. Cada any el xef, que ha estat anomenat millor xef del món per tercera vegada consecutiva, ens sorprèn amb varietats més excèntriques de la seva gamma de torrons.

I el tiktoker ha volgut provar-los, assegurant que és la primera vegada que ho feia. No ha dubtat, però a referir-se abans que res al seu preu. Els torrons de Dabiz Muñoz costen, l'estoig de 300 g, un total de 16,50 €. "Veurem si són tan increïbles perquè el preu...", comentava Mario Baeza.

Tot i el preu, la primera varietat que el tiktoker tastava, la de pastís de formatge de La Pedroche, l'acaba convencent completament. "Us podeu creure que té gust de pastís de formatge?", comentava el tiktoker Mario Baeza totalment sorprès. Fins i tot acabava per donar-li una puntuació d'un 8 sobre 10.

El de gofre amb caramel, però, no li acabava d'agradar del tot. "Està bo, però no li trobo gust de gofre", sentenciava sobre aquesta varietat.

Finalment, es decidia a tastar les dues últimes varietats, novetats d'aquest 2023, el torró de nachos amb xocolata blanca i el de Häagen Dazs amb núvols de macadàmia.

"Si ho avaluo sobre si té gust de nachos o no, li he de donar un 10", assegurava sobre aquest primer. "Però no sé fins a quin punt em rendeix que un torró tingui gust de nachos".

Però l'últim acabava per decebre'l. "Dels quatre que he provat, aquest és el que menys m'ha agradat". Finalment, el tiktoker es quedava amb dos, el torró de pastís de formatge i el de nachos amb xocolata blanca.

Els exclusius torrons de Dabiz Muñoz

Dabiz Muñoz torna a tenir a la venda la seva exclusiva gamma de torrons. Aquest any són quatre sabors diferents, disponibles a la Secció Gourmet d'El Corte Inglés i també als supermercats Hipercor i Sánchez Romero.

Fotomuntatge amb les quatre varietats del torró de Dabiz Muñoz, la gamma XO, al capdavant, i de fons una imatge difuminada de diversos torrons
Aquestes són les quatre varietats de la gamma de torrons de Dabiz Muñoz disponibles aquest any | El Corte Inglés, Getty Images, caroljulia

Dos són nous d'aquest any, mentre que els altres dos repeteixen del 2022. Dabiz Muñoz ha presentat com a novetats el torró de nachos amb xocolata blanca i el de núvols de macadàmia de Häagen Dazs.

De l'any passat, en canvi, repeteixen el pastís de formatge de La Pedroche i el de gofre amb caramel. Els podeu comprar ja a un preu de 16,50 € l'estoig de 300 g.