Muntatge d'una noia de perfil amb un casc groc i una jaqueta blava i una altra somrient amb bitllets a la mà

SOCIETAT

La coneguda empresa que cerca treballadors a Catalunya: sous de fins a 3.000 euros

BASF necessita persones que parlin espanyol i que vulguin anar a viure i treballar a Berlín en una de les seves fàbriques alemanyes

BASF, la geganta multinacional química alemanya, busca persones que parlin espanyol per unir-se al seu equip a Berlín, Alemanya. L'oferta d'ocupació, publicada al portal Eures, se centra en el lloc administratiu comptable a jornada completa.

El candidat seleccionat s'unirà al Departament de Comptes a Pagar i Gestió de Costos de Flete. I des d'allà farà una gestió professional de factures per a totes les empreses europees afiliades del Grup BASF.

BASF i la seva atractiva oferta laboral a Alemanya

Entre les responsabilitats del lloc de l'empresa es troben verificar i comptabilitzar factures. També aclarir comptes i verificar execucions de pagament, així com analitzar les factures comptabilitzades automàticament.

BASF requereix que els sol·licitants tinguin formació en negocis comercials o llicenciatura en administració d'empreses. A més a més d'un fluid espanyol o italià, juntament amb anglès o alemany. La capacitat per treballar en equip és un requisit fonamental per a BASF.

Les bones condicions de BASF

A canvi, BASF ofereix una sèrie de beneficis com ara 30 dies de vacances pagades, horari flexible i permisos especials. El salari brut anual oscil·la entre 32.000 i 36.000 euros, depenent de la qualificació i experiència professional del candidat. Així mateix, hi ha la possibilitat de bonificacions en funció dels resultats de BASF.

Finalment, també hi ha l'oportunitat de treballar des d'altres països de la Unió Europea durant un període màxim de sis setmanes. Aquesta oferta representa una oportunitat única per a professionals que parlin espanyol i estiguin interessats a formar part d'una de les empreses líders a la indústria química en l'àmbit mundial.

BASF i el seu potencial

Amb operacions a més de 80 països, BASF continua sent una força important en la indústria química global. Sempre està buscant noves maneres de contribuir al progrés econòmic i social mentre protegeix el medi ambient.

BASF és coneguda pel seu enfocament a la innovació i la sostenibilitat. L'empresa inverteix considerablement en recerca i desenvolupament per desenvolupar nous productes i tecnologies que tractin desafiaments globals. A més, BASF ha adoptat mesures per millorar la sostenibilitat en les operacions, buscant reduir la seva empremta ambiental i promoure pràctiques comercials responsables.

➡️ Societat

Més notícies: