Fotomuntatge amb una imatge de fons de fruita i verdura i al capdavant el logotip d'Ametller Origen i una rodona vermella amb la procedència del meló d'Alger

SOCIETAT

Els clients carreguen contra Ametller Origen per la procedència dels seus productes

Ametller Origen, de nou al punt de mira per la procedència de la fruita i verdura que venen als seus supermercats

Els consumidors han tornat a assenyalar un altre supermercat. Aquesta vegada, la cadena Ametller Origen, que únicament opera actualment a Catalunya, ha rebut les crítiques dels seus clients pel que passa amb molts dels seus productes.

Ja fa temps que els consumidors posen el crit al cel per la procedència de les fruites i verdures que es venen als supermercats del país. I és que sembla que moltes procedirien de l'altra punta del món i no serien de quilòmetre zero, com reclamen molts dels clients.

Critiquen Ametller Origen per la procedència dels seus productes

Ametller Origen ha tornat a ser assenyalat pels seus clients. I una altra vegada el motiu ha estat la procedència de moltes de les fruites i verdures que ven.

I és que, malgrat que la cadena catalana sempre s'ha anunciat com un supermercat amb productes de proximitat, sembla que no és per res del món així. De fet, la seva oferta de fruites i verdures des de fa un temps ho demostra.

"Entrar a Ametller Origen i fer una volta al món en 30 segons", ha publicat l'usuari @Psicocreatiu al seu compte de X (Twitter) amb un vídeo amb molts dels productes que ofereix el supermercat català.

Al vídeo, es mostra com Ametller Origen compta amb kiwis d'Itàlia i de Grècia, alvocats i raïms blancs del Perú, síndria del Senegal, pinya de Costa Rica o prunes i raïms negres de Sud-àfrica, entre altres procedències de fora del país.

Ametller Origen, assenyalat pels seus clients

Un fet que demostraria que la cadena gairebé no tindria fruites ni verdura de proximitat. Aquesta informació ha fet esclatar, com és costum, els consumidors d'Ametller Origen.

I és que no és la primera vegada que els clients d'aquesta cadena de supermercats catalana es mostren indignats amb la procedència de molts dels productes que venen.

"Ara l'origen és més llunyà. No es pot créixer d'aquesta manera i tenir tanta varietat només amb el producte de proximitat. Però què volen ser realment? Pròxims o grans? Perdran la seva essència, una pena...", comentava un altre usuari.

Ametller Origen iniciava la dècada passada anunciant-se com una cadena de supermercats “100% sense intermediaris”. No obstant això, la polèmica sobrevolava les seves botigues després que constatar que molta de la seva fruita i verdura procedia d'altres països i que no eren de proximitat.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: