Muntatge fotogràfic entre els exteriors dels supermercats Bonpreu i Ametller i una persona enfadada
SOCIETAT

Una clienta deixa en evidència Bonpreu en comparar-lo amb Ametller Origen

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat torna a estar al punt de mira després de ser comparada amb Ametller Origen

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat torna a ser al focus mediàtic. Això no és res de nou, doncs, els supermercats Bonpreu i Esclat són recurrentment criticats pels seus clients. La qualitat dels seus productes, l'origen, els preus o el funcionament són alguns dels motius pels quals ha estat criticada.

Recentment, un nou client ha esclatat a xarxes contra Bonpreu i Esclat. Tot i això, aquesta vegada no ha estat pel seu funcionament ni per l'origen dels seus productes, sinó per la relació qualitat-preu de les bosses compostables que ven Bonpreu i Esclat.

Comparen Bonpreu amb Ametller Origen

Bonpreu i Esclat tornen a estar al punt de mira, aquesta vegada per la qualitat i el preu de les seves bosses compostables. Aquest dimecres, una usuària s'ha queixat via xarxes i li ha passat després de comprar una bossa compostable.

I no només es queixa, sinó que les compara amb les d'Ametller Origen, una de les grans competències de la cadena de supermercats.

"Bonpreu i Esclat estic força enfadada per les bosses compostables que ens veneu quan ens les hem oblidat. Ens cobreu 0,19 € per bossa i, dona gràcies si aguanten 1 Kg! Hi ha bosses compostables molt més resistents amb el mateix preu, per exemple les d'Ametller Origen", indica a Twitter una clienta.

Així, segons indica la clienta, les borses de Bonpreu i Esclat no tenen la mateixa resistència que les d'Ametller Origen, tot i tenir el mateix preu. Per la seva banda, Bonpreu s'hi ha disculpat i li ha donat una alternativa que no li ha agradat gaire a la clienta.

"Bona tarda, ens sap greu el que comenten. Traslladem els teus comentaris a qui correspon perquè tingui constància. D'altra banda, t'informem que als nostres establiments pots trobar altres alternatives com les bosses de paper o de ràfia. Gràcies", han indicat des de Bonpreu i Esclat.

La resposta no ha estat gens ben rebuda per la usuària, la qual ha reiterat que les borses compostables que venen són cares i no resistents. "Que es poden comprar altres bosses ja ho sé, però jo he parlat de les compostables, que són cares i no resistents. No hauria de ser així", ha indicat.

Tot i que Ametller Origen tampoc està exempt de crítiques, aquesta vegada els usuaris indiquen que les seves bosses són de millor qualitat i es venen al mateix preu.