Muntatge d'una dona enfadada amb la botiga "Ametller Origen" de fons i una foto de mongetes verdes

SOCIETAT

Una clienta d'Ametller Origen esclata en veure d'on venen les mongetes: 'Decepció'

Ametller Origen importa aliments que estan fora de temporada i provoca la queixa d'una de les seves clientes

Comprar fora de temporada té les seves conseqüències. Voler menjar mongetes tendres i síndries en ple març es tradueix a portar-les de molt lluny d'aquí. La natura ens brinda allò que necessitem a cada època de l'any. 

Tot i que sempre acabem cuinant el mateix, el cert és que hi ha una gran varietat de fruites i verdures a cada període de l'any. Al març no és època de menjar mongetes tendres ni síndries, ja que el seu temps ideal és l'estiu. 

Encara que els consumidors ho demanen i els supermercats ho ofereixen. Això sí, fugint del missatge de suport a l'agricultura local. Precisament això és el que ha passat a una clienta d'Ametller Origen, la qual s'ha sorprès per la procedència dels aliments.

Ametller Origen i la seva política d'importació de productes

"Compro a Ametller Origen i les mongetes tendres són del Marroc i la síndria del Senegal", ha denunciat des del seu compte de X (Twitter) @GloriaOliLili. A això ha afegit que: "Decepció. Països que ves a saber quins productes utilitzen no avalats per la UE".

Captura d'un tweet d'un usuari queixant-se de la procedència dels productes d'Ametller Origen
Una usuària de X ha esclatat contra la procedència dels productes d'Ametller Origen | @GloriaOliLili

Una denúncia a les xarxes socials contra Ametller Origen que ha fet en respondre un post de l'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols. En aquest cas, l'edil comparteix una fotografia on es pot veure una pancarta de suport als agricultors catalans.

És clar que, davant aquesta polèmica, Ametller Origen haurà de tornar a donar explicacions. Això sí, no hi ha dubte que els compradors també haurien d'escollir aliments de temporada. Potser així, no caldrà portar allò que no toca de països llunyans.

No és la primera vegada que passa

Una polèmica similar va tenir fa uns mesos Ametller Origen. En aquella ocasió la polèmica la van protagonitzar unes taronges portades d'Alacant. Aquest sí que és un producte de temporada, però tal com va respondre la cadena catalana, no sempre es té en la disponibilitat desitjada.

Així que els toca buscar productors que els subministrin tot allò que més demanda crea entre els seus clients. De fet, el mateix compte d'Ametller Origen va respondre a la queixa d'aquest productor de taronges de Tarragona.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: