Muntatge fotogràfic entre una botiga d'Ametller Origen i una persona enfadada

Un altre client d'Ametller Origen, enfadat: d'on ve un producte de 'proximitat'

La companyia torna a ser criticada per molts clients

La cadena d'alimentació catalana Ametller Origen s'ha tornat a veure immersa al focus d'una polèmica nova. Aquesta vegada la controvèrsia també s'ha iniciat a Twitter, ara X, després de la denúncia d'un client contra un producte que ven la cadena d'alimentació als supermercats.

És clar que cada consumidor favorit. Doncs, una de les raons per les quals els clients trien els supermercats Ametller Origen és perquè venen “productes de proximitat amb frescos i qualitat”. Un fet que s'ha tornat a posar en dubte a les xarxes socials.

Doncs, segons indica el denunciant, el supermercat estava intentant vendre rovellons, rovellons, com si fossin de proximitat, és a dir, catalans, quan realment no ho eren.

"Rovellons de proximitat"

La darrera queixa que ha rebut la cadena de supermercats Ametller Origen torna a estar relacionada amb un engany. Aquest cop, amb la procedència d'un dels seus productes. I és que, segons indica l'usuari, estan “enganyant” amb la proximitat dels seus productes.

"Ametller Origen: rovellons de proximitat. Origen: Sòria", ha indicat l'usuari.

És a dir, en aquest cas, el client es queixa perquè la cadena de supermercats Ametller Origen està enganyant els clients dient que ven "rovellons de proximitat" quan, en realitat, són de Sòria.

Tot i que el denunciant no ha rebut resposta per part del grup d'alimentació, han estat molts els usuaris que s'han sumat a les crítiques. Diversos han confessat haver vist el mateix en diversos productes, és a dir, no només als rovellons.

"Molta foto de pagès, però res"

La realitat és que aquest no ha estat l'únic motiu pel qual han esclatat els clients d'Ametller Origen. Des de fa un temps, diversos clients s'estan queixant dels preus, de la qualitat dels seus productes i, igual que en aquest cas, de la procedència.

A la queixa del denunciant, s'hi han sumat alguns comentaris que deixen entreveure que els clients no estan satisfets amb la cadena d'alimentació catalana. "A Ametller Origen ja no t'entenen ni en català. Ens han colat un altre gol, molta foto de pagès, però res", ha indicat una internauta.

Altres comentaris com "Això de la proximitat no ho tenen molt clar", "Encara us fieu d'Ametller Origen?" o "No sé com podeu anar a comprar, tan car com és tot i la imatge que mostren que no correspon amb la realitat", són altres dels comentaris que es poden llegir.

Així, tal com es pot veure a les xarxes socials, són diversos els internautes que critiquen Ametller Origen. Fins ara, no s'ha rebut resposta per part de la cadena. Doncs Ametller Origen no ha donat cap solució al denunciant ni s'ha pronunciat.