Imatge de dues persones abraçant-se perquè els ha tocat la loteria
SOCIETAT

Es busca l'home que ha guanyat 88 milions d'euros a l'Euromillones

La butlleta guanyadora de l'Euromillones d'aquest dimarts s'ha venut a França i a Espanya s'han repartit diversos premis

Aquest dimarts, 16 de gener, ha tingut lloc el sorteig de l'Euromillones i ha tingut un únic encertant. Aquesta persona, d'origen francès, s'emportarà ni més ni menys que 88 milions d'euros.

Com funciona?

El sorteig de l'Euromillones se celebra dimarts i divendres de cada setmana. Els participants d'aquest sorteig seleccionen 5 números d'entre 50 i 2 més, anomenades estrelles, en una taula de 12 xifres.

A banda de l'elecció dels mateixos jugadors, cada aposta és assignada amb un número per participar en un altre joc, 'El Millón'. Amb aquest joc secundari i en què tots els participants de l'Euromillones participen, poden obtenir fins a un milió d'euros.

Guanyador de 88 milions

El sorteig d'ahir, dimarts, va tenir un únic encertant. La butlleta guanyadora va ser validada a França i va resultar premiada amb 87.952.574 €. El jugador va encertar la combinació dels números 10, 12, 18, 21, 33 i 45. Contant també les dues estrelles, el 8 i el 12.

Administació de Loteria i Apostes de l'Estat de Bilbao, al carrer Ledesma
A Bilbao ha caigut 'El Millón' | Lotería Ledesma

A Espanya també han caigut diferents premis. 5 d'ells de la tercera categoria, és a dir, que han encertat els 5 números principals, però no les estrelles, i 1 ha resultat ser el guanyador del joc secundari 'El Millón'.

Els guanyadors de la tercera categoria s'emporten un premi de 6.416,69 € cada butlleta. Aquests van ser venuts a Teo (La Corunya), Mazagón (Huelva), Las Palmas de Gran Canaria, Rierol de la Mel (Màlaga) i Lemoa (Biscaia).

El guanyador del joc 'El Millón', butlleta que va ser assignada amb el XGP83187, s'ha endut un milió d'euros. Aquesta butlleta va ser venuda a l'Administració de Loteries número 41 de Bilbao, concretament situada al carrer Ledesma, 16.

Entre tots els participants espanyols s'han repartit un total d'1.797.998,23 €.

Pròxim sorteig

El pròxim sorteig de l'Euromillones serà aquest divendres, 19 de gener. El premi es reinicia, ja que hi ha hagut un encertant aquest dimarts, a 17 milions d'euros.