Muntatge amb uns entrepans de mortadel·la, ricota, ruca, una tapa de truita i la porta del Celler Montferry
SOCIETAT

El celler de Barcelona que triomfa amb les seves truites i entrepans

El celler situat al barri de Sants de Barcelona està triomfant a les xarxes amb les seves imatges del seu menjar

Moltes vegades ets a Barcelona i no saps on dinar o sopar. Nosaltres t'ensenyem un celler on triomfen les truites i els entrepans, només de veure les imatges se't farà la boca aigua.

Situada al barri de Sants tens la Bodega Montferry on podràs tastar la seva varietat en tapes. Encara que el que més destaca en aquest restaurant són les truites i els entrepans elaborats.

Bodega Montferry, des de 1965

La Bodega Montferry és un restaurant de tapes situat a Barcelona. Concretament al Passatge Serra i Arola, al número 13.

Com les seves pròpies xarxes indiquen, porten oberts des del 1965, sense parar en cap moment. Això sí, les seves paraules confirmen que encara els queda "rock'n'roll per a estona".

Tapa de truita de ceba amb pernil i formatge amb rodanxes de pa
L'última publicació de la Bodega Montferry obre la gana | Facebook, Bodega Montferry

El que ens crida l'atenció són les tapes de truita i els entrepans. A les seves pròpies fotos de xarxes socials podem veure una increïble varietat d'aquests.

Per exemple, a la seva última foto ens mostren la 'Bikitruita'. Una tapa de truita amb patata, ceba, formatge i pernil canari. Però és que el seu darrer entrepà també està molt elaborat. I no és cap altre que amb pollastre al curri.

Per conèixer els seus productes i la gran varietat, no cal buscar la carta del restaurant, ja que ells mateixos pengen una foto cada dia amb els plats estrella.

Els entrepans més aclamats

El compte de X de la Bodega Montferry s'està omplint de likes per les imatges dels entrepans i tapes de truita que preparen. I és que tots els seus plats reben comentaris de com estan de bons.

Entrepà en pa amb tomàquet amb mortadel·la, ricota i ruca
El seu entrepà de mortadel·la, ricota i ruca | Twitter, @BodegaMontferry

Tres dels seus últims entrepans, a banda del ja comentat anteriorment, són de mortadel·la amb formatge ricota i ruca, tonyina en escabetx amb pebrot del piquillo i piparres, i de xoriço ibèric amb pebrot fregit i ceba cruixent.

Si vols més exemples dels seus entrepans per decidir-te a fer-los una visita, només cal que miris el compte de X i de Facebook.