Muntatge amb la cara d'una dona d'edat avançada i un cercle amb el logotip de Mercadona

SOCIETAT

Causa furor el nou cosmètic econòmic de Mercadona: rejoveneix i tonifica la cara

Mercadona té un producte que costa menys de 5 euros que promet deixar-te el rostre jove i ferm en poques setmanes

Mercadona sempre arrasa amb els seus productes de maquillatge per la qualitat i els preus baixos. Tot i això, en les últimes setmanes el boom no ha estat cap producte per maquillar-nos, sinó un producte que ens ajuda a tenir un cutis més jove i bonic.

Això és perquè el maquillatge està genial, però si tractem de tenir un rostre bonic per si sol, tant si després decideixes maquillar-te com no fer-ho, en ambdós casos la pell es llueix més.

Es tracta d'un sèrum que té un ingredient "miraculós" amb què la nostra pell es veurà més jove, amb menys arrugues i en definitiva, ens ajuda a eliminar els signes de l'edat.

El sèrum Q10 que arrasa a Mercadona

Es presenta en un envàs petit de 10 ml que és apte per a tota mena de pells. Aquest sèrum de Mercadona destaca per tenir coenzim Q10, que és un principi actiu d'eficàcia contrastada que solen utilitzar marques de farmàcia molt conegudes com ara ISDIN o Eucerin.

sèrum Q10 de Mercadona amb caixa i accessoris
Així és el nou sèrum antiarrugues de Deliplus | Mercadona

El coenzim Q10, és un compost natural elaborat pel cos com passa per exemple amb el col·lagen, però a mesura que van passant els anys la producció d'aquest compost va baixant, motiu pel qual el rostre es comença a veure amb menys fermesa i apagada.

Aquest compost, ajuda força al nostre cutis pel fet que actua sobre les membranes cel·lulars i els lípids que es troben a la superfície de la pell per la qual cosa d'aquesta manera bloqueja els radicals lliures, tant a l'interior com a l'exterior.

En cosmètica, podem dir que és un dels ingredients més valorats, ja que protegeix, dona fermesa i tracta la pell difuminant les arrugues i línies d'expressió, que és el que sol preocupar més a les dones.

Com és el sèrum Q10 de Mercadona?

És de color groc i la textura és molt lleugera. S'absorbeix ràpidament i ens aporta densitat, fermesa i revitalitza la pell. Encara que és un envàs petit, dura força, ja que no l'hem d'aplicar per tota la cara.

Per a una aplicació correcta hem d'omplir les arrugues i línies d'expressió del front, al voltant dels ulls i el plec nasolabial amb l'aplicador que ve a l'envàs.

Amb l'ús continuat, en unes quantes setmanes es començaran a veure els resultats. I el millor és el preu, ja que el pots trobar a Mercadona per només 3,50 €.