Muntatge fotogràfic entre un gos i un canettone
SOCIETAT

El ‘Canettone’, les postres per a gossos que ho peten aquest Nadal

El 'Canettone' és el nou panettone adaptat per a gossos. Es tracta d'unes postres totalment adaptades i pensades per al consum dels peluts.

Nadal és a tocar. Són molts els que ja han començat amb els preparatius per a aquestes festes: decoració, regals, però també el menú. Els menús del Nadal és el que més es pensa, doncs, no hi pot faltar res.

Tot i això, per a moltes mascotes les celebracions poden convertir-se en un autèntic malson per la infinitat de convidats que envaeixen casa seva. Ara bé, aquest any això canviarà perquè Agro Natura ha pensat en els nostres peluts perquè gaudeixin de les festes.

El Canettone ja està disponible

El 'Canettone' son les postres ideals per a la teva mascota per a aquestes festes. Agro Natura ha pensat en les nostres mascotes perrunes i està disposat que també ells gaudeixin de les festes. Per això, té disponible el 'Canettone', el panettone per a gossos.

El que antigament eren productes que pocs podien permetre's, ara, gràcies a aquesta idea revolucionària, el 'Canettone' es pot incloure al menú nadalenc dels nostres gossos. Es tracta d'un panettone adaptat perquè tothom pugui gaudir del Nadal.

Imatge d'un Canettone, un postre per a gossos
Els teus gossos podran gaudir del Nadal gràcies a aquestes postres. | Agro Natura

Es tracta d'unes postres completament adaptades. Segons indiquen, està elaborat artesanalment i conté els següents ingredients: farina de blat tou, ous, greix animal (mantega de porc), coco de rapé i altres ingredients.

La idea prové d'una pastisseria italiana, la qual és l'encarregada de fer les postres artesanalment, assegurant-se que no inclogui sucre. Té un preu de 7,50€ i pesa 125 grams.

El Canettone està fet amb ingredients de qualitat

El Canettone es pot trobar a la pàgina web d'Agro Natura. Segons indiquen, és un producte confeccionat amb aliments d'alta qualitat perquè els peluts gaudeixin. L'objectiu és satisfer tots els gossos, per la qual cosa els ingredients seleccionats són aptes per al consum humà.

A més de ser una bona idea per complaure els teus gossos durant aquest Nadal, el Canettone també pot ser genial per fer un regal especial. A més, si no tens cap botiga física a prop, t'ho envien a casa. Tot i això, Agro Natura no és l'únic comerç que el ven.