Muntatge de fotos d´una dona sorpresa i, de fons, un plànol general de Barcelona

SOCIETAT

Brutal oferta de feina molt a prop de Barcelona: sou de 1.900 euros i sense estudis

Un empresari ofereix cuidar una granja de truges amb diferents horaris i pocs requisits a la localitat de Gaià

Un granger busca un treballador perquè es faci responsable d'una granja de truges d'engreix a Gaià, Barcelona. Aquesta oferta de treball és atractiva i única, ja que ofereix la feina per 1.900 euros a canvi. Segons han avançat a Infoemplea2, l'oferta contempla diferents horaris a la granja ubicada en aquest poble de 177 habitants.

El contracte que es proposa és indefinit, per la qual cosa la proposta és compromesa i seriosa. Concretament, l'escollit haurà de complir una setmana de dilluns a divendres de 06.30 hores a 16.30 hores amb dos descansos.

Alhora, la setmana següent serà de dilluns a diumenge amb el mateix horari i dos descansos més. Això sí, la setmana completa es veurà reduïda en arribar el cap de setmana, que només es treballa unes quatre hores al matí.

Una oferta de feina amb pocs requisits

Els requisits no són excloents, ja que no es demana res concret. Això sí, si algun interessat té una experiència anterior, es valorarà de manera positiva. Si no és així, el responsable de l'empresa formarà el candidat perquè pugui dur a terme les tasques sense problemes.

Sens dubte, és una oferta de treball d'aquelles que apareixen poques vegades. Si el que busques és sortir de la ciutat, viure a la natura i tenir una feina estable, aquesta pot ser la teva oportunitat. Per formalitzar la candidatura només cal entrar a l'oferta publicada a Infoemplea2 i esperar que s'activi el procés de selecció.

Un mercat laboral en moviment

Tot i que les dades d'atur continuen sent massa elevades al país, la veritat és que continuen havent-hi possibilitats de treballar. En aquest sentit, fa unes setmanes el Grup MOEHS, que actualment té fins a 6 plantes repartides al voltant d'Espanya, va fer un anunci especial. L'empresa pretén incorporar personal a les seves files per un salari de més de 26.000 euros bruts a l'any.

Concretament, estaria buscant treballadors sense experiència al sector perquè se sumin al seu equip de les seves diferents plantes químiques. MOEHS Ibèrica, a Rubí, Coprima, a Polinyà, i MOEHS BCN, a Castellbisbal, són les que contractarien els nous empleats.

➡️ Societat

Més notícies: