Fotomuntatge amb imatge de fons d'una oficina d'una empresa i al capdavant un ventall de bitllets i una bandera catalana
SOCIETAT

Una empresa busca treballadors a Catalunya: sense experiència i sou de fins a 2.100 €

Grupo MOEHS ha llançat una oferta de feina a Catalunya que beneficiarà empleats que no compten amb experiència

Bones notícies per a Catalunya. Una coneguda empresa del sector farmacèutic ha llançat una nova oferta d'ocupació per a treballadors que no tinguin experiència al sector. 

Es tracta de Grupo MOEHS, que actualment té fins a 6 plantes repartides al voltant d'Espanya. L'empresa pretén incorporar A les seves files personal per un salari de més de 26.000 euros bruts a l'any, segons ha informat el mitjà infoemplea2

L'empresa que busca empleats sense experiència a Catalunya 

Grupo MOEHS, una empresa fundada el 1962 dedicada a la fabricació de "principis actius per al mercat farmacèutic", com asseguren a la seva pàgina web, ha llançat recentment una oferta d'ocupació a Catalunya. Concretament, per treballar a la província de Barcelona com a operador/a de planta química. 

I és que l'empresa, que compta amb uns 600 empleats a Espanya, estaria buscant treballadors sense experiència al sector perquè se sumin al seu equip de les seves plantes químiques MOEHS Ibérica, a Rubí, Coprima, a Polinyà, i MOEHS BCN, a Castellbisbal. 

Grupo MOEHS, l'empresa que ofereix sous de fins a 2.100 € 

Grupo MOEHS oferiria contractes de 6 mesos, prorrogable per 6 mesos més i amb possibilitat d'optar a contracte indefinit, a les seves plantes de Polinyà, Rubí i Castellbisbal, a la província de Barcelona, amb un salari brut superior a 26.000 euros a l'any; que serien uns 2.166 euros mensuals. 

Els nous treballadors, als quals se'ls donaria un pla de formació contínua fins a integrar-se com a operadors de planta química, es dedicarien a funcions com fer tasques com càrregues de producte, processos de centrifugació, filtració, reacció, destil·lació, assecat, decantat o pesatge, a més d'executar tasques de control, regulació i atenció de processos industrials. 

Muntatge de fàbrica de Martorell de Seat de fons, amb dona en posició pensativa, silueta de Catalunya i mà subjectant bitllets

Grupo MOEHS ofereix, això sí, torns rotatius cada setmana de matí, tarda, nit i també alguns caps de setmana. A més, l'empresa demana almenys que es compleixin dues condicions: tenir un cotxe propi i un Cicle formatiu de grau superior de Química. 

Per enviar el currículum a Grupo MOEHS, només cal entrar al portal d'ocupació de l'empresa, omplir les dades que sol·liciten i, finalment, adjuntar-hi el currículum. 

➡️ Societat

Més notícies: