Imatge del rètol de Lefties a la part superior de la porta d'entrada d'una de les botigues i gent comprant a l'interior del local

SOCIETAT

La peça calenteta de Lefties que mai t'havies plantejat portar pel carrer

Els pantalons de punt que arrasen a Lefties i que et posaràs des de ja fins que arribi la primavera

No és gens estrany que els leggings siguin també una arma infal·lible per anar a l'oficina, i no només això, sinó també per crear els looks nocturns. Una altra alternativa que estic veient aquesta temporada tardor-hivern 2023/24 són els pantalons de punt. Una opció que és superfactible per a l'armari femení.

Aprofitant les segones rebaixes he trobat uns pantalons de punt escumós a Lefties que es troben al 50% de descompte. Versàtils, còmodes i molt càlids, que et serviran per combinar amb absolutament tot. Conjunta'ls amb un jersei del mateix teixit i crea el millor look d'hivern.

Afanya't i troba aquesta peça disponible a Lefties en dos colors diferents. D'una banda, tens el mític beix i de l'altra, el to gris. T'explico tot el que necessites saber per fer-te amb aquest model de Lefties.

Crea un look còmode i càlid aquest hivern amb Lefties

Quan t'imagines un conjunt d'estil luxe silenciós, pots caure en l'error de pensar que serà molt car. Tot i això, les marques low cost més comunes compten amb les seves propostes de punt per sumar-se a aquesta tendència de quiet luxury. Us parlo de firmes tan conegudes com és el cas de Lefties.

Plànol general del pantaló de punt de Lefties
Suma't a la tendència del teixit de punt aquest hivern | e-noticies.cat

Aquest inici d'any hem comprovat que aquest teixit serà un dels protagonistes. Juntament amb la llana és clar, que es troba als jerseis més gustosos. Trobaràs a Lefties tot el que necessites.

L'imprescindible de Lefties que necessites

Lefties sempre té peces ideals per crear outfits súper versàtils. Moltes vegades he comentat que les dones hem passat a preferir la comoditat abans que l'elegància. Encara que sempre pots trobar peces que reuneixin aquestes dues característiques.

Primer pla dels pantalons de punt de Lefties
El model de Lefties còmode i versàtil | e-noticies.cat

A la firma he fitxat uns pantalons que destaquen per la seva comoditat. Es tracta d'un model amb cintura elàstica al baix de la peça, a més de cordons per a un millor ajustament. Està confeccionat en un teixit de punt molt gustós a part de càlid, disponible en gris i en beix.

Plànol general del pantaló de punt de Lefties
Disponible a Lefties en to beix | Lefties

Aquestes segones rebaixes, troba les millors gangues a Lefties. Afegeix aquesta peça que combina amb absolutament tot i crea diferents outfits. Tant per anar a prendre alguna cosa, com per anar a l'oficina, només necessites conjuntar-ho amb unes bones sabates.

Disponible a les botigues físiques de Lefties

Si estàs pensant a fer-te amb aquest bàsic de Lefties, has de saber on trobar-ho. He de dir-te, que actualment a la pàgina web ja no queda cap unitat. Aquesta peça actualment la trobaràs a les botigues físiques de Lefties.

Plànol general del pantaló de punt de Lefties
Disponible únicament en botigues físiques de Lefties | e-noticies.cat

Disponible des de la XS fins a la XL, encara que en ser rebaixes, no et puc assegurar les talles en què estarà disponible. El preu del producte de Lefties de 7,99 €. Us parlo d'una ganga que voldreu incorporar al vostre armari aquesta temporada.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.