El logotip de Supermercats Dia, amb el fons vermell i les lletres blanques, a l'entrada d'una de les botigues
SOCIETAT

La beguda refrescant de Dia que no porta sucres afegits i té 10 vitamines

Dia ha aconseguit una alta valoració dels seus clients gràcies a aquesta beguda que destaca per ser saludable

Supermercats Dia té una beguda que té grans propietats. I per això ha aconseguit que els clients hi donin una alta valoració, com s'ha fet públic fa poc. I és que al seu envàs podem llegir beneficis per tot arreu.

Aquest article de Dia és el suc Tropical. S'hi ajunten tant unes característiques molt atractives, així com un sabor que inclou una àmplia varietat de fruites. Per això no m'ha estranyat que sigui tan destacat.

Dia ven aquest suc en un bric d'1 litre, quantitat habitual en aquest tipus de productes. Té un preu de 0,85 euros, cosa que el fa força econòmic per a la beguda que és i les propietats que té. Pertany a la línia Zumosfera on Dia inclou aquest tipus de begudes.

Suc tropical de Dia

Els clients de Dia valoren positivament aquesta beguda

Recentment, Dia ha donat a conèixer les valoracions dels clients amb data de febrer de 2024. Per això, ha posat cartells en aquells articles que han rebut la millor puntuació. I aquesta beguda es troba entre ells.

Concretament, ha rebut una valoració de 4,21 punts sobre 5, i n'és un dels aspectes més valorats el sabor. Tot i això, en disseny i relació qualitat-preu no han tingut una puntuació gens baixa. És a dir, es nota que agrada força.

Valoració dels clients de Dia del suc tropical

Per conèixer el seu sabor, que és una de les coses que més es valora, ens hem de fixar en els seus ingredients. Aquí podem veure que, com a mínim, un 50% de la seva composició és fruita. Aquestes són poma, raïm, préssec, pinya, taronja, mandarina, pera, maracuià, plàtan i mango.

Tot i això, he de reconèixer que a mi el gust que més m'ha vingut és a préssec, i el color més del mateix. Potser hi ha més d'una fruita que una altra, encara que no es detalla, però moltes passen desapercebudes. De tota manera, hi són i en podem aprofitar les propietats.

Suc de Dia

Poques calories, sense sucres afegits i amb 10 vitamines

Sembla molta informació la que encapçala aquest apartat, però és que és la realitat d'aquest producte. Com ja he comentat abans, només mirant l'envàs podem veure totes aquestes característiques. Aquestes són les que fan que sigui un producte molt recomanable.

Trobem vitamines C, B3, E, B5, B6, B1, A, B9, Biotines i B12, gairebé res. Això sí, la vitamina C és la més present amb 12 grams. Tot i això, veiem que nutritivament és un producte força complet.

Vitamines del suc Tropical de Dia

D'altra banda, a l'envàs posa que només porta els sucres propis dels ingredients. Però sí que és veritat que després veiem que porta edulcorants com la sucralosa que no agrada tant. Igualment, també entelen una mica la seva composició el colorant betacarotè i les aromes.

Envàs de suc tropical de Dia

Valors nutricionals

 

Valors mitjansper cada 100 ml
Valor energètic102 kJ / 24 kcal
Greixos 
dels quals saturats
0 g
0 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
5,5 g
5,1 g
Proteïnes0,3 g
Sal0,01 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: