Cartell exterior de la botiga Mercadona
SOCIETAT

Un dietista posa a prova les cremes de verdures de Mercadona i aquest és el veredicte

A Mercadona trobem diverses cremes de verdures que són saludables i que ens poden venir genial per sortir del pas

Les cremes de verdures són una opció saludable i deliciosa que ofereix una varietat de beneficis per a la salut, potser aquesta és la causa pel qual a Mercadona cada cop disposem de més varietat d'aquest producte. Les verdures contenen vitamines, minerals i antioxidants essencials per a la salut, com les vitamines A, C i K, així com potassi, folat i fibra.

Per això consumir crema de verdures proporciona una forma concentrada d'obtenir aquests nutrients. A més, acostumen a ser baixes en calories, però altes en fibra pel que promouen la regularitat intestinal, ajuden a prevenir el restrenyiment.

Són molt versàtils, ja que als supermercats com Mercadona podem trobar una gran varietat de sabors i facilita la ingesta de verdures. És a dir, si et costa menjar-les, amb una simple crema de verdures prendràs una gran quantitat sense que et suposi gaire esforç.

I veient tots aquests beneficis i que cada dia tenim menys temps per cuinar, la cadena valenciana ha apostat per aquest tipus de plats preparats que són solen ser força saludables per a moments puntuals, segons el nutricionista @fransusin_.

Les cremes de verdures de Mercadona que aproven els nutricionistes

Fran Susin a través del seu compte d'Instagram ha analitzat totes les cremes de verdures que podem trobar a Mercadona i encara que ens avisa que les que preparem a casa sempre seran molt millors que les comprades a supermercats, diu que n'hi ha dues que si són saludables.

captura de pantalla de Fransusin cremes de verdures de mercadona

En concret ens recomana la crema de verdures de carabassó i la crema de verdures normal, que són les que estan fabricades amb oli d'oliva verge extra i no porten additius. Són perfectes per menjar-les en moments puntuals i de preu estan força bé.

Preus de les cremes de verdures de Mercadona

La crema de verdures de carabassó té un preu d'1,60 € i el plat de verdures compta amb un preu d'1,70 €. Tots dos porten una quantitat de 350 grams i el seu consum és molt senzill.

Només hem de treure l'embolcall, entrar-lo amb el plat que ve un parell de minuts al microones i ja tindrem un plat saludable per dinar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: