Imatge del rètol de Lefties a la part superior de la porta d'entrada d'una de les botigues i gent comprant a l'interior del local
SOCIETAT

El bàsic que mai falla de Lefties ideal per combinar amb totes les teves peces

Crea els millors looks amb aquesta camisa amb textura que Lefties ha posat disponible a la seva pàgina web

A qualsevol armari càpsula resulta imprescindible tenir almenys un parell de camises. Quina poca importància les prestem de vegades i que essencials són en el nostre dia a dia. Una peça que ofereix una gran versatilitat a l'hora de vestir i que combina amb pràcticament qualsevol altra.

Vagis a qualsevol botiga on vagis, sempre et trobaràs algun model de camisa. Encara que ara que les bones temperatures estan de part nostra, hem de saber a quin teixit fer l'ull. Com cada any, aquest 2024 l'street style segueix apostant per elles.

Per això, avui et presento una peça versàtil, còmoda i fresca que he trobat a Lefties. La firma compta amb un model disponible en diferents colors que és idònia per anar a treballar. T'ho explico tot sobre aquesta mega novetat de Lefties.

Oblida't del bàsic blanc amb la novetat de Lefties

Si vols començar a tenir una peça clau de fons d'armari, però una mica diferent, atenta. Les camises de to blanc són un clàssic, però si vols sortir de les peces avorrides, opta per un altre color. Com que és un tèxtil amb una gran versatilitat, només hauràs d'apostar per una altra tonalitat diferent.

Com vam veure l'estiu passat, aquest es portaran els kakis. Encara que si tampoc no t'acaba de convèncer, et recomano optar per alguna camisa en tons roses. A Lefties trobaràs un model de camisa molt afavoridor, disponible en una gran varietat de colors.

Plànol general de la camisa textura de Lefties

Lefties aposta per les camises de textura aquest estiu

Encara que ara els termòmetres cada vegada estan pujant més, les camises són un gran aliat. Tant de màniga llarga com de màniga curta, resulten idònies per acompanyar-nos a l'estiu. Per això, avui et vull presentar el nou model que ha introduït Lefties a la seva col·lecció.

Es tracta ni més ni menys que de la camisa de màniga llarga amb coll de solapa, que compta amb textura. Aquest bàsic té dues butxaques grans a la part frontal que fa que resulti encara més ideal. Idònia per anar a treballar al teu dia a dia o fins i tot, per anar a prendre alguna cosa amb les amigues.

Plànol general de la camisa textura de Lefties

Lefties té al seu catàleg aquesta camisa confeccionada en una barreja de viscosa i poliamida. El que resulta força agradable al tacte, a més de ser fresca per al bon temps. Recomanable cent per cent per elevar qualsevol look a l'instant.

Disponible en cinc colors a Lefties

La camisa de màniga llarga de Lefties està disponible de moment. Depenent del color que triïs (tons roses, beix, blau clar, kaki o rosa), trobaràs unes talles o altres. Aquestes varien entre la S i la XL.

Plànol general de la camisa textura de Lefties

Pel que et recomano afanyar-te si vols lluir aquest bàsic aquesta temporada. Disponible a la pàgina web i a les botigues físiques igual que els altres articles. Gaudeix de l'estiu de la mà de Lefties i llueix un bon look estiuenc.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: