Plànol general de la façana exterior d'una botiga Leroy Merlin

SOCIETAT

Leroy Merlin té la solució més còmoda per estendre la roba en un pis petit

S'ha acabat la molèstia de la roba estesa al mig de la casa amb aquest estenedor que desapareix només estirant una corda

El que ens encanta d'estendre a casa, és aquesta aroma suau que deixa la roba acabada de rentar per tot arreu. El que no ens agrada gens, és la incomoditat que l'estenedor ens resti espai.

Sobretot quan tenim un pis petit, un estenedor és un problema de primera ordre. Problema que desapareix una vegada per totes amb aquesta fantàstica solució de Leroy Merlin.

Així funciona l'estenedor de Leroy Merlin que es torna invisible

Plogui o troni, la roba continua embrutant. Hem de seguir posant rentadores i estenent la roba, faci el temps que faci. Però quan l'espai de què disposem és poc, la cosa es complica.

L'estenedor de Leroy Merlin és una solució espectacular, no només per a les persones que viuen a pisos petits. Facilita la vida, fins i tot, si es disposa de cases grans amb jardí.

L'estenedor extensible per a sostre de Leroy Merlin s'amaga de la vista i del pas humà, tornant-se pràcticament invisible dins la casa. I tot oferint una estesa perfecta i de gran capacitat.

Dues imatges de estenedor extensible de sostre en una terrassa, una recollida, una altra baixada, amb símbol que mostra la maneta al centre assenyalat en vermell

Si t'havies imaginat mai poder estendre a casa sense que l'estenedor et molestés, per fi s'han complert els teus desitjos. I, pel que sembla, no era tan complicat.

Un estenedor que s'instal·la al sostre sense ocupar espai

Sembla increïble, però és cert. Aquest estenedor està triomfant a Leroy Merlin i s'instal·la al sostre. Mantenint l'espai de la casa buit, com si no hagués passat res.

Tot consisteix en una fàcil instal·lació al sostre de la part que vulguis de la casa. L'estenedor connecta, a través d'una corriola, amb una maneta instal·lada a la paret.

Gràcies a aquesta maneta d'alumini, podem pujar i baixar l'estenedor cada cop que ho necessitem. Ho baixem per estendre la roba i la deixem estesa a l'alçada del sostre sense que destorbi al pas.

Aquesta solució de Leroy Merlin no només convé per a apartaments petits. També estalvia espai per a qualsevol que vulgui prescindir de tenir la roba estesa a la vista de tot i pel mig.

Sigui al porxo d'un jardí o a una terrassa, així com a un safareig o al racó d'una cuina o passadís. Aquest estenedor et canvia la vida i només costa 56,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: