Imatge de cantonada de botiga gran de Lidl, amb vidrieres, des de l'exterior

SOCIETAT

Lidl recupera el producte estrella més refrescant de l'estiu

La calor ja és aquí i Lidl té la solució perfecta per poder refrescar-nos i, a més, d'una manera saludable

La calor ja està arribant i les begudes refrescants comencen a tenir molta importància. A supermercats com Lidl podem trobar una àmplia varietat d'opcions per a l'estiu. Són molts els productes que es venen, de diferents sabors i característiques, per la qual cosa és complicat no trobar l'adequat.

Lidl té molts productes a les prestatgeries, però n'hi ha un en concret que destaca per la seva idoneïtat per a aquesta època de l'any. I és que és una opció realment refrescant que compta amb molts seguidors al nostre país. Aquest producte no és altre que el gaspatxo, una opció que, a més, és molt saludable.

El gaspatxo fresc de Lidl es pot trobar a les neveres de les seves botigues. El podràs identificar pel color vermell que es veu a través de l'ampolla transparent. És de la seva pròpia marca Chef Select i el pots comprar per 2,99 euros en el format d'1 litre.

El gaspatxo de Lidl és reconegut pel seu bon sabor

Quan s'acosta la calor, el gaspatxo comença a tenir especial rellevància a la nostra dieta. És un dels plats estrella de la dieta mediterrània, podent presumir de la seva excel·lent composició. Hi trobem verdures, hortalisses i oli d'oliva verge extra, encara que en el que es ven a supermercats pot haver-hi algun conservant.

A Lidl han fet servir la recepta tradicional per elaborar-lo i així li ho han reconegut. I és que el passat any 2023 aquest gaspatxo ha rebut un premi pel seu sabor. Va ser atorgat per una organització independent que va tenir en compte l'opinió de les 200 persones que van participar al tast.

El gaspatxo, a més, és un plat molt versàtil al qual podem donar-li molta utilitat. Es fa servir com un entrant ben fresc per a qualsevol àpat, però ho podem consumir en qualsevol moment. Pot ser des d'un bon esmorzar fins a un sopar lleuger, tot depèn dels nostres gustos.

A més, també pot valer com a acompanyament d'un altre àpat o bé per formar part de la recepta. Així mateix, tenint la base del gaspatxo, sempre podrem comprovar si ens agrada més combinat amb un altre plat. Les possibilitats són moltes i tot sense perdre la frescor que caracteritza aquest menjar.

Gaspatxo fresc de Lidl

Aprofita't dels nutrients que té aquest gaspatxo de Lidl

El gaspatxo de Lidl serà el teu aliat aquest estiu més enllà de per tenir un sabor realment bo. És una opció molt saludable que pot ajudar a millorar la teva alimentació. I és que res millor que tenir-ne cura d'una manera que, a més, sigui realment apetitosa.

En aquest cas, al gaspatxo de Lidl trobem diferents tipus de vitamines com l'A, la C i l'E. D'altra banda, també ens trobem minerals i antioxidants que tenen nombrosos beneficis per a la nostra salut. Especialment aquests tenen un paper rellevant en l'aspecte de la nostra pell i l'enfortiment del nostre sistema immunitari.

D'altra banda, al gaspatxo de Lidl també trobem una important aportació de fibra. Aquest, juntament amb l'aigua, tenen un paper important a l'hora d'ajudar-nos amb la digestió. Tampoc ens podem oblidar de la seva baixa aportació calòrica, cosa que fa que sigui una opció molt interessant per als qui cuiden la seva alimentació.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: