Muntatge amb el Banco Santander i una dona sorpresa
SOCIETAT

El Banco Santander avança per la dreta: la seva última oferta per sumar més clients

El Banco Santander regala fins a 400 euros als usuaris que compleixin un parell de requisits, entre els quals hi ha la domiciliació de la nòmina

L'última oferta del Banco Santander ha agafat per sorpresa els seus principals competidors. A la banca tradicional li costa molt remunerar els dipòsits. Tot i això, la companyia que presideix Ana Botín aposta per un altre tipus de productes per guanyar-se la confiança dels clients.

En concret han posat en marxa una promoció al compte Online Santander. A través d'aquest regalen fins a 400 euros als usuaris només complint un parell de requisits. Un consisteix a confiar-los la nòmina o pensió, i l'altre domiciliar-los un parell de rebuts.

Cal aclarir que és un compte corrent lliure de comissions. No pagues res pel manteniment, però tampoc per la targeta de dèbit, Bizum i transferències. A més, destaquen que és possible treure efectiu sense comissió als 30.000 caixers del banc arreu del món.

Des del Santander indiquen que tot i tractar-se d'un producte en línia, com diu el seu nom, també es prestarà un servei individualitzat. "T'atendrem de forma personal davant de qualsevol problema a les nostres més de 2.000 oficines", apunten. Afegeixen, a més, que hi ha un "servei d'atenció telefònica, disponible 24 hores per a emergències".

Condicions per aconseguir els 400 euros del Santander

Aquesta promoció, que estarà en vigor fins al proper 31 de desembre, exigeix el compliment d'un parell de condicions per part del client. Està pensada per a "noves domiciliacions de nòmina o pensió per import d'almenys 2.500 euros al mes". També cal la domiciliació d'un parell de rebuts en aquest compte.

Els que arribin a aquests requisits cobraran la bonificació de 400 euros bruts. Però el regal també es pot estendre als que comptin amb un salari inferior. Els que domiciliïn nòmines que rondin entre els 600 i 2.500 euros cobraran 300 euros bruts.

Condicions i remuneració del compte Online Santander

COMPTE

CONDICIONS

REMUNERACIÓ

Online Santander- Nòmina o pensió de 2.500 € al mes o més
- Domiciliació de 2 rebuts, com a mínim, en compte
400 €

Online Santander- Nòmina o pensió d'entre 600 € i  2.500 € al mes o més
- Domiciliació de 2 rebuts, com a mínim, en compte
300 €

En totes dues situacions caldrà que hi hagi una permanència de 24 mesos.

Quant s'ingressarà un cop es restin els impostos

Des del Banco Santander expliquen que aquestes quantitats estan subjectes a impostos. "La bonificació promocional constitueix un rendiment mobiliari dinerari subjecte a la retenció corresponent". Estarà "conforme a la normativa fiscal aplicable", que en aquests instants puja fins al 19%.

L'entitat financera el repercutirà al client. Per tant, l'ingrés net per a l'usuari serà de 324 euros, per als primers. Per la seva banda, pujarà fins als 243 euros per als qui domiciliïn una nòmina inferior a 2.500 euros.