Façana d'El Corte Inglés
SOCIETAT

L'avís d'El Corte Inglés als clients sobre les Rebaixes d'Hivern

Aprofitant que el 2024 és any de traspàs, la cadena de centres comercials allargarà les Rebaixes fins al 29 de febrer

Després de les Festes de Nadal, i tota la despesa que suposen per a moltes famílies, ve la tradicional època de rebaixes. I encara que ja no existeix la il·lusió ni les ganes d'abans (perquè l'economia tampoc no ajuda gaire), la veritat és que no poques persones esperen trobar alguna ganga. I en aquestes dates, El Corte Inglés sol ser el destí preferit de molts espanyols per anar de rebaixes.

Aquest any, El Corte Inglés ha iniciat les rebaixes, com és tradició, just després de Reis; és a dir, aquest 7 de gener. Una data que causa sentiments de tota mena entre els comerciants, ja que aquest 2024 el 7 de gener cau en diumenge. Un dia arriscat, que podria animar o desmotivar els compradors; cosa que no ha impedit que molts centres comercials obrin les portes.

El Corte Inglés allargarà les rebaixes fins a l'últim dia de febrer

Ara bé, segons han indicat des d'El Corte Inglés, hi ha una notícia molt positiva relacionada amb les rebaixes d'aquest 2024: és un any de traspàs. Què vol dir això? Doncs que el mes de febrer té 29 dies, no 28 com de costum, cosa que permetrà allargar les Rebaixes. Els clients podran aprofitar les ofertes un dia més, encara que el millor és no deixar passar gaire temps per no quedar-se amb les ganes.

Per a aquest 2024, El Corte Inglés ha preparat unes Rebaixes d'Hivern amb descomptes de fins al 50% en més de 1.000 marques. Uns descomptes que arribaran a totes les seccions dels centres comercials: moda, llar, esport, perfumeria, etc.

Optimisme entre els comerciants

La veritat és que, malgrat que els preus, en general, continuen sent alts, els comerciants enfronten les rebaixes amb cert optimisme. Les temperatures han baixat molt, coincidint amb els Reis Mags, i s'espera que les pròximes setmanes es mantinguin així.

Això fa que molts compradors s'animin a comprar tot allò que no es va comprar ni a la tardor ni abans de Nadal. Segons El Periódico , haver tingut unes temperatures suaus a la major part del país va desanimar els compradors en el seu moment. Ara, molts comerciants reconeixen que tot aquest estoc ara es pot comprar amb descompte.