Dona rossa, jersei clar, sorpresa assenyalant amb les dues mans cap a la seva esquerra, sobre fons de supermercat desenfocat

SOCIETAT

Recomanació de l'OCU: els 3 millors xampús barats per tenir cura dels teus cabells

Alguns dels xampús entre les marques més conegudes i barates del mercat han estat seleccionats per l'OCU com els més recomanables

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha fet un estudi que ens encanta. Els xampús bons i barats que poden ser el complement ideal per a la cura del cabell.

Normalment som nosaltres mateixos els que ens adonem quan un xampú ens funciona millor que un altre. Això no vol dir, però, que la seva qualitat sigui la més efectiva i recomanable.

L'OCU ha avaluat diverses marques disponibles al mercat. D'aquí ha desatacat les següents com les millors opcions per a la cura diària dels cabells: la més barata, la més eficaç i la millor.

El millor xampú reparador del supermercat, segons l'OCU

L'estudi s'ha realitzat entre les principals marques que ofereixen xampús per als cabells danyats. D'aquestes proves, l'OCU ha resolt que alguns dels més efectius coincideixen amb algunes de les marques més barates.

1. Original Remedies de Garnier

Tal com es posiciona al mercat, l'OCU coincideix amb aquest producte. És una de les marques més reconegudes, alhora que barates del mercat.

L'Original Remedies de Garnier "Tresors de mel", té l'especial poder reconstituent de la mel. Una primera matèria provinent dels boscos d'acàcies, productora de mel daurada.

Pot de xampú Garnier Original Remedies sobre fons de supermercat desenfocat
Original Remedies de Garnier | Garnier, e-noticies.cat

A més, la cera protectora, actua veritablement com un ciment natural. Així uneix i fa resistent el cabell d'arrels a puntes, protegint-lo de manera duradora.

També ofereix la seva versió amb saba d'auró. Aquesta, gràcies a la seva doble formulació, ofereix propietats cicatritzants, que porten més enllà el repte reparador del xampú.

2. Pantene Nutri Pro-V

La marca Pantene sempre va ser una de les més consumides del mercat. Ara, una vegada més, l'OCU confirma la qualitat en aquest estudi sobre xampús reparadors com el més barat de tots.

A l'anàlisi de l'OCU, el Pantene Nutri Pro-V destaca per la seva eficàcia en la reparació i protecció dels cabells. Com una opció recomanable per a cabells llargs i fins i tot gruixut.

Pot de xampú Pantene Nutri Pro-V sobre fons de supermercat desenfocat
Nutri PRO-V de Pantene | Pantene, e-noticies.cat

Ja tenim la garantia que, veritablement, aquest xampú ens protegeix de les puntes obertes. Aportant, a més, una lluentor natural, signe de salut i força.

3. Dream Long de L'Oréal

L'Oréal París, com sempre l'escoltem, és la marca carregada d'excel·lència a l'abast de tothom. I que ara l'OCU confirma com el millor de tots els xampús reparadors estudiats.

El xampú Dream Long de l'Oréal ha superat amb èxit les proves de l'OCU. Així que s'ofereix com l'ideal per lluir un cabell llarg, saludable i resistent a estirades durant el pentinat.

Pot de xampú Elvive Dream Long sobre fons de supermercat desenfocat
Dream Long de L'Oreal | e-noticies.cat, L'Oreal

És un xampú concentrat en lípids nutritius. La seva textura espessa neteja els cabells com un xampú i el cuida com ho faria una màscara.

Aquests xampús no només han passat les proves de l'OCU, sinó que també són elogiats per les seves propietats per tenir cura del cabell. És a dir, que no només aporten salut, sinó que, a més, embelleixen i reparen els danys dels cabells. Tal com les seves etiquetes i publicitat prometen.

Els millors xampús reparadors, segons l'OCU

MARCARECONEIXEMENT
Xampú Original Remedies de GarnierMés eficaç
 Pantene Nutri Pro-V Més barat
Dream Long de L’OréalMillor opció

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.