Un xef somrient amb una gorra de cuina davant d'una taula amb ingredients i un emoji sorprès.
SOCIETAT

Aquests són els 3 entrants de Karlos Arguiñano ideals per aquest Nadal: molt fàcils

Aquests deliciosos entrants nadalencs no requereixen moltes complicacions, però si tenen molt de sabor a cada mos

T'agraden els entrants fàcils i deliciosos per sorprendre els teus convidats? Karlos Arguiñano té tres receptes perfectes per donar un toc especial al teu Nadal. Aquests plats no només són ràpids de preparar, sinó que també faran que tots es llepin els dits.

A més, són receptes que pots personalitzar al gust dels teus convidats, fent que cadascú s'emporti un record saborós de la celebració. Ja sigui amb un toc cruixent, fresc o cremós, segur que conqueriràs a tots!

Karlos Arguiñano somrient amb una gorra de cuiner blanc i una jaqueta de xef blanca, amb un fons de cel blau i vegetació a Cuina oberta de Karlos Arguiñano.

Calamars a la romana amb salsa picant: un clàssic que mai falla

Si vols sorprendre amb alguna cosa senzilla i sabrosa aquest Nadal, els calamars a la romana són una opció guanyadora. Amb ingredients molt accessibles, pots fer un plat deliciós que a tots els encantarà. Apunta tots els ingredients:

  • 1 calamar gran (700 g)
  • 170 g de farina
  • 200 ml de cava
  • 2 ous
  • 8 g de llevat
  • 250 ml de salsa de tomàquet
  • 1-2 culleradetes de salsa picant
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Julivert

Comença preparant la pasta orly: bat les clares d'ou en un bol fins que estiguin a punt de neu. En un altre recipient, barreja la farina amb el llevat i després incorpora-la al bol amb les clares muntades. Afegeix els rovells d'ou i un pessic de sal, i bat novament.

Aboca el cava a la barreja i deixa-la reposar durant 30 minuts. Mentrestant, neteja el calamar, talla'l en cèrcols, passa els cèrcols de calamar per la pasta orly i fregeix-los fins que estiguin daurats. Barreja la salsa de tomàquet amb la salsa picant i serveix els calamars a la romana acompanyats d'aquesta salsa.

Persona presentant un plat de calamars fregits amb salsa vermella en un recipient compartit.

Endívies farcides d'amanida russa: frescor i sabor

Les endívies farcides d'amanida russa són una opció fresca i lleugera que ens proposa Karlos Arguiñano. Perfectes per a aquells que busquen alguna cosa diferent però tradicional alhora. Els ingredients per a aquesta deliciosa recepta són:

  • 2 endívies
  • 1 patata gran
  • 1 alvocat
  • 1 ceba tendra
  • 100 g de tonyina o bonítol en oli
  • 200 ml de maionesa
  • 50 g d'ous de truita
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Julivert

Per a la preparació, cou la patata amb aigua amb sal durant 30 minuts, deixa-la refredar, pela-la i talla-la a daus. Separa les fulles més grans de les endívies i reserva-les per emplenar-les més tard. Pica la ceba tendra i col·loca-la en un bol, afegeix-hi la tonyina esmicolada, els daus d'alvocat i la patata cuita.

Pica a la juliana les fulles centrals de l'endívia i afegeix-les a la barreja. Afegeix maionesa al gust i salpebreu-ho. Omple les fulles d'endívia amb l'amanida russa i decora amb ous de truita.

Plat d'endívies farcides d'amanida d'alvocat i tonyina decorades amb ous de peix.

Ous farcits de tonyina: un clàssic irresistible

Els ous farcits són un clàssic que sempre agrada, i aquesta recepta amb tonyina és perfecta per a aquest Nadal. Fàcils de fer i deliciosos. Aquests són els seus ingredients:

  • 8 ous
  • 125 g de tonyina en oli
  • 1 ceba
  • 8-10 olives negres
  • 150 g de maionesa
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Julivert

Per a la preparació, cuina els ous amb aigua amb sal durant 10 minuts, quan estiguin llestos, pela'ls i talla'ls per la meitat al llarg. Separa els rovells de les clares i reserva-les. En una paella amb una mica d'oli, ofega la ceba picada a dauets fins que estigui tendra i daurada.

En un bol col·loca els rovells cuits, la ceba i la tonyina, tritura fins a obtenir una pasta espessa. Afegeix maionesa al gust i barreja-ho bé. Omple les clares d'ou amb la pasta i decora'ls amb olives negres tallades per la meitat i posa una fulla de julivert a cadascun.

Mans decorant ous farcits amb olives negres i fulles de julivert en un plat blanc.

Aquests tres entrants que ens regala el xef Karlos Arguiñano, són senzills de fer, econòmics i perfectes per sorprendre els teus convidats aquest Nadal. T'animes a tastar-los? A gaudir del menjar i de la bona companyia!

➡️ Societat

Més notícies: