Crema lleugera de tomàquet amb olives negres de Karlos Arguiñano
SOCIETAT

Així prepara Karlos Arguiñano la crema de tomàquet: una recepta ideal per a l'hivern

És una recepta realment senzilla que t'aportarà calor quan els termòmetres estiguin en números baixos

Quan arriba el fred res millor que els menjars calents per suportar-lo. I és que, encara que pugin una mica les temperatures, aquestes no són prou càlides per poder dir que fa calor. Un dels àpats que millor entra en aquesta època són les cremes.

CREMA ligera de TOMATE y FOCACCIA con Karlos Arguiñano

Karlos Arguiñano té una opció molt senzilla i ràpida de preparar que segur que apuntaràs per més vegades. És una crema lleugera de tomàquet per a la qual no necessitaràs gaires ingredients ni grans coneixements culinaris. En molt pocs passos la tindràs llesta.

Els ingredients per a la crema de tomàquet de Karlos Arguiñano

Per començar, aquí et deixem els ingredients que necessites:

Ingredients per a 4 persones

INGREDIENTSQUANTITAT
Tomàquets madurs2-3 unitats
Olives negres8 unitats
Patata1 unitat
Ceba tendra1 unitat
Porro1 unitat
Tomàquets deshidratats en oli3 unitats
Oli d'oliva verge extraAl gust
SalAl gust
JulivertUn pessic

Així es prepara aquesta crema lleugera de tomàquet, segons Karlos Arguiñano

1. Comença amb la ceba i el porro

Per començar a fer aquesta crema lleugera agafem tant la ceba tendra i el porro i ho piquem. Després, en una cassola hi posem tres cullerades d'oli d'oliva verge extra. Quan estigui calent, introduïm els trossos de ceba tendra i porro i els posem a ofegar.

2. Ens posem fil a l'agulla amb els tomàquets

En primer lloc, caldrà que pelem els tomàquets madurs que tenim. Seguidament, talla'ls en petits trossos i ho afegeixes a la cassola on ja tenim la resta de la verdura. Perquè la nostra sopa tingui més sabor, ara és el moment d'afegir-hi els tomàquets deshidratats i deixar que tot vagi fent.

3. Acabem de tirar tota la verdura

Per acabar amb els ingredients d'aquesta crema, ens queda la patata. En primer lloc, cal pelar-la i tallar-la a grills abans d'afegir-la a la cassola. Un cop ho fem, només cal afegir una mica de sal i cobrir amb aigua.

4. Triturem i servim

Quan ho tenim tot fent-se a la cassola, la tapem i deixem que es cuini durant 30 minuts. Passat aquest temps, només hem de treure'l i triturar-lo. Ara ja tindrem llesta la nostra crema lleugera de tomàquet.

Consells de presentació

Com hauràs vist als ingredients, també s'incloïen olives negres, i és ara quan les utilitzarem. Si les compres sense pinyol molt millor perquè quedaràs més boniques. Només has d'anar tallant-les a rodanxes i anar col·locant-les ordenadament sobre cada plat de crema.

➡️ Societat

Més notícies: