Ametller Origen revela l'origen real dels porros que ven a les botigues
Un productor de la província de Tarragona explica com es cultiven els millors porros del mercat de proximitat
Ametller Origen ha tornat a demostrar que aposta pels productes de proximitat. I és que si ets dels que vols saber d'on ve tot allò que menges, ells t'ho posen ben fàcil. Així ho han mostrat en un vídeo publicat a Instagram en què revelen l'origen dels porros que es venen a les seves botigues.
Ni més ni menys que de les Terres de l'Ebre arriben els porros més grans i saborosos del mercat. Concretament de la localitat de Camarles, on l'agricultor Josep els cultiva per després subministrar-los a Ametller Origen. El porro, com comenta l'expert, necessita una terra solta i humida per poder créixer amb normalitat.
Ametller Origen explica què es necessita per tenir els millors
També un clima temperat, malgrat aguantar força bé el fred. Es tracta d'una verdura semblant a la ceba i que, sens dubte, és un ingredient imprescindible a la majoria d'elaboracions.
De fet, des d'Ametller Origen recorden que no només es pot utilitzar en plats tradicionals com la vichyssoise. La seva versatilitat és àmplia i es pot afegir a sofregits, salses, cremes i plats de cullera sense cap mena de problema.
El que demana la clientela
No és la primera vegada que un supermercat mostra la procedència d'algun dels seus productes. Anteriorment, va alçar la seva veu Bonpreu, en aclarir l'origen d'una altra verdura semblant al porro: els calçots. Es mengen tradicionalment a l'hivern i són l'estrella de molts àpats amb amics els caps de setmana.
També tenen el seu origen en la demarcació de Tarragona, però en aquest cas a Cambrils. Es tracta de Verdcamp fruits de Cambrils (Tarragona), l'empresa que subministra calçots per a Bonpreu i Esclat.
Però no té qualsevol origen, sinó que són els calçots de la denominació d'origen de Valls, els més famosos i reconeguts. D'aquesta manera, les grans superfícies s'asseguren que compleixen un dels requisits més reclamats pels clients.
Saber d'on procedeix tot el que es menja és avui dia una de les preocupacions més grans. Així que oferir aliments de proximitat és ara també sinònim de qualitat i fidelitat amb els compradors i els productors del país.
Més notícies: