Muntatge d´una botiga Ametller Origen i un producte gratinat
SOCIETAT

Ametller Origen comparteix la recepta de Quaresma més saborosa: triga menys d'una hora

Ametller Origen ha delectat els seus fans amb una recepta de temporada que enamorarà el paladar de tothom


Ametller Origen té la recepta més deliciosa i perfecta per a temps de Quaresma. És fàcil, barata i, segons sembla, molt saborosa. Es tracta de l'elaboració de coliflor amb espècies i formatge parmesà.

Ametller Origen s'ha proposat oferir idees fàcils amb alguns dels seus productes estrella. I no hi ha dubte que en aquesta ocasió ho ha aconseguit. Els clients i els seguidors del perfil d'Ametller Origen s'han quedat sorpresos per l'elaboració, i així ho han fet saber a través dels comentaris de la publicació.

De fet, un ha assegurat que aquest serà el seu sopar. Sens dubte, tot un èxit per cuinar a Quaresma, una època en què no s'acostuma a menjar carn. Per a l'elaboració són necessaris una sèrie d'ingredients que es poden trobar a qualsevol botiga d'Ametller Origen.

Ingredients necessaris per fer la recepta d'Ametller Origen

  • 1 coliflor.
  • 100 grams de parmesà ratllat.
  • Hummus, o cosa que és el mateix, paté de cigrons.
  • Oli d'oliva verge extra.
  • Pebre.
  • Pebre vermell dolç o picant.
  • All en pols.

Per elaborar l'oli amb espècies són necessaris 50 ml d'oli d'oliva verge extra i una mica de parmesà ratllat. També pebre, una cullerada de pebre vermell dolç o picant i una cullerada d'all en pols. Finalment, mitja cullerada de comí i una sencera d'anet.

Post d'Ametller Origen a Instagram amb algú traient les fulles de la coliflor el 20 de febrer de 2024

Ametller Origen i el pas a pas per triomfar

  • Neteja i talla la verdura a làmines amb un gruix d'un dit, més o menys.
  • Elabora l'oli amb espècies i mulla les làmines ja tallades.
  • Afegeix el formatge parmesà per sobre i introdueix-lo a la safata del forn amb aquesta part tocant la safata.
  • Cuina-ho a 200 graus durant 20 minuts.
  • Dona-li la volta i deixa-ho cuinar durant cinc minuts més.
  • Posa hummus a la base d'un plat, col·loca la coliflor a sobre i acaba-ho d'assaonar amb unes gotes de l'oli.

Ametller Origen s'encarrega de fer salivar tots els seus adeptes

No hi ha dubte que el seu sabor segur que no deixarà ningú indiferent. Ametller Origen comparteix al seu perfil d'Instagram moltes receptes amb alguns dels seus productes.

Carxofes, col i pèsols són alguns dels darrers exemples. Tota una delícia per als paladars més exigents i els clients més fidels a Ametller Origen.

➡️ Societat

Més notícies: