Muntatge de fotos d?una persona obrint cava després d?haver guanyat un premi de la Loteria Nacional i, al costat, una imatge d?una butlleta d?Euromilions amb una noia feliç
SOCIETAT

L'anunci d'última hora que acaben de rebre els que juguen a l'Euromillones a Catalunya

El pròxim 7 de juny hi haurà un pot extraordinari que esperen amb moltes ganes tots els jugadors de l'Euromillones

Tots els jugadors del sorteig de l'Euromillones esperen amb moltes ganes el sorteig del pròxim divendres, 7 de juny. I és que el pot extraordinari que es posarà en joc superarà totes les previsions.

La veritat és que, si hi ha un únic encertant en el sorteig de l'Euromillones, l'afortunat s'emportarà 130 milions d'euros a casa seva. A més, el sorteig tindrà com a aperitiu el que se celebrarà aquest divendres, 31 de maig, amb un pot de 61 milions d'euros.

Això sí, sens dubte, el pot dels pots de l'Euromillones arribarà el dia 7. I no seran pocs els que seguiran amb molta atenció el que passi aquell dia, per començar les vacances d'estiu de la millor manera. Parlem, naturalment, de convertir-se en autèntics milionaris.

Alegria per als jugadors de l'Euromillones: pot de 130 milions el 7 de juny

Això sí, ja sabem com és la sort de capritxosa. Si no t'emportessis aquest premi milionari, has de saber que també t'emportaràs un bon pessic si encertes dos números, encara que no hi hagi cap estrella.

Fotomuntatge d´una imatge d´una dona celebrant un premi de la loteria i una butlleta de l´Euromilions

A més, també guanyes si encertes de tres a cinc números, sense obtenir cap estrella. En definitiva, el sorteig de l'Euromillones compta amb tota mena de premis, encara que siguin més modestos que el gran bot.

Cal recordar que, si et toca el pot de l'Euromillones, Hisenda es queda amb una quantitat notable, sempre que el premi superi els 40.000 €. Els premis menors d'aquesta xifra queden exempts, però la resta tenen una retenció del  20%.

Loteries explica quina és la retenció dels premis de l'Euromillones

"La retenció només s'aplicarà a aquells premis que excedeixin aquesta quantitat (40.000 euros). De manera que tots els premis que no excedeixin aquesta quantitat per dècim o aposta estan lliures d'impostos", informen des de Loteries. "Pots tenir un resguard premiat amb una quantitat exempta i, a més, una altra aposta premiada amb part de l'impost ja aplicat", assenyalen.

Això sí, hi ha un joc relacionat amb l'Euromillones, El Millón, en què l'exempció baixa fins als 24.000 €. I tot perquè l'aposta només és de 0,30 € en aquest sorteig. I aquesta exempció s'aplica perquè parlem d'un sorteig en què l'aposta és menor de 0,50 cèntims.

➡️ Societat

Més notícies: