Aldi proposa un aperitiu que promet ser l'estrella d'aquest Nadal
Aquesta recepta, ja no és que sigui saborosa, sinó que a més és molt senzilla de preparar i serà tot un èxit
Encara que queden unes setmanes, ja podem anar prenent idees del menjar que prepararem per a aquestes festes nadalenques. Per això, s'agraeix que les receptes que es proposin siguin senzilles per poder fer front a la gran quantitat de menjar que es prepara.
Aldi ens suggereix una opció que, a més de senzilla, promet ser tot un èxit a taula. Aquest aperitiu no és altre que ous farcits de foie. Aquest tipus de menjars amb ou solen ser força recurrents a les festes nadalenques
Per això, fer una volta a les receptes que sempre s'han fet pot ser un plus per al nostre menú nadalenc. Aquí et deixem els ingredients per a quatre persones:
Ingredients per a 4 racions d'ous farcits de foie
INGREDIENT | QUANTITAT |
Ous | 4 |
Foie | 20 grams |
Pernil d'ànec | 2 rodanxes |
Salsa de tòfona | 1 cullerada |
Cebulet | 1 |
Oli d'oliva verge extra | Al gust |
Pebre | Al gust |
Sal | Al gust |
Aquí va el footer
Passos a seguir
1. Cou els ous
És important que els ous estiguin al punt just a l'hora d'omplir-los. Per això, hauràs de ficar-los en una cassola amb aigua bullent i una cullerada de sal durant 8 minuts.
Passat aquest temps, espera que es refredin i treu-los la closca. En cas que vulguis anar més de pressa, pots submergir-los en gel perquè es refredin abans.
2. Talla els ous i prepara el farcit
Ara toca començar a preparar el farciment dels ous, i ho farem tallant-los longitudinalment per la meitat i retirant els rovells. Juntament amb la salsa de tòfona, la sal, el pebre i l'oli, les triturem amb la batedora amb energia. L'última part d'aquest pas serà incloure el cibulet picat i remenar-ho tot amb ganes.
3. Prepara el pernil d'ànec per a la presentació
Abans de començar a muntar els nostres ous farcits, hem de tenir tots els ingredients llestos. En aquest cas, el pernil d'ànec haurà d'estar tallat. Pensa que anirà a sobre del farcit que hi posem, així que els trossos no poden ser gaire grans.
4. Arriba el moment de cuinar el foie
Ara toca el torn de cuinat a l'altre protagonista de la recepta, que haurem de tallar a daus. Després posarem una petita quantitat d'oli en una paella i els anirem fregint a un foc alt. A la mateixa recepta se'ns recomana ajudar-nos amb dues culleres soperes per a aquest moment.
5. I ara toca farcir els ous
Començarem a emplenar els nostres ous introduint al buit del rovell un dels daus de foie. Després, la barreja que hem fet anteriorment la posem en una màniga pastissera i la posem a sobre del foie. Per acabar, només has de culminar el teu plat col·locant a la part superior el pernil d'ànec.
Així has de conservar els teus ous farcits
Per Nadal sempre hi ha molt menjar, per la qual cosa és tradició que sempre hi hagi sobres. Per això mateix, perquè els aliments no perdin la frescor del primer dia, cal conservar-los correctament. En el cas d'aquests ous, els hauràs de ficar a la nevera en un recipient de vidre hermètic perquè no agafin sabors i no s'assequin.
Podràs tenir-los a la nevera fins dos dies després que els hagis preparat. Ja seria estrany que duressin més amb com estan de rics. Això sí, un altre aspecte a tenir en compte és que l'has de menjar dins de les dues hores següents a treure'ls de la nevera.
Més notícies: