Persona feliç assenyalant Aldi
SOCIETAT

Aldi t'ho posa fàcil per viatjar per Setmana Santa amb aquest nou article

Tingues tot a punt per viatjar aquesta Setmana Santa gràcies a l'assortiment d'articles que ofereix Aldi aquesta setmana

Aldi vol que ho tinguis tot a punt per a aquesta Setmana Santa. Per això, aquesta setmana ha posat a la venda diferents productes pensats per facilitar-nos marxar de viatge. N'hi ha de tota mena, però n'hi ha que destaquen per la seva comoditat.

Avui dia, sobretot si viatges amb avió, es busquen equipatges en què entri el màxim possible i no ocupin gaire. Les restriccions posades per les companyies aèries obliguen a això si no volem que el preu del bitllet incrementi massa.

Per això mateix, Aldi ho ha tingut molt en compte a l'hora de treure aquesta gamma de productes pensats per viatjar. A més, ja no només això, sinó que compten amb una rebaixa molt atractiva. No serà per Aldi que no te'n puguis anar de vacances aquesta Setmana Santa.

La bossa plegable d'Aldi que necessites per viatjar per Setmana Santa

Un dels articles per viatjar que més crida l'atenció és aquesta bossa plegable que compleix amb tot el necessari. Té una àmplia capacitat al seu interior, suficient per als dies festius de la Setmana Santa. A més, és prou lleugera per ser molt còmoda de portar.

Aquesta bossa plegable té unes dimensions de 45 x 15 x 31,5 centímetres, de manera que, ben col·locat, ens entra de tot. És perfecta per portar-la com a únic equipatge, ja que té capacitat. Però també la podem fer servir com a equipatge complementari si ens veiem en l'obligació de portar una maleta addicional.

Bossa d'equipatge d'Aldi

Però el més interessant és que la podem plegar per guardar-la i no ens ocuparà res. A casa serà un gran encert, ja que al final l'equipatge ocupa força espai. I quan estiguem de viatge, quan agafem la nostra roba, podrem tenir-la guardada fins al moment de tornar.

Pots tenir aquesta bossa d'equipatge per menys de 4 euros

El preu és el que més sorprèn d'aquesta bossa d'equipatge d'Aldi. I és que pot ser nostra per només 3,99 euros. Aldi ha decidit que la millor manera d'ajudar-nos a marxar de viatge per Setmana Santa era rebaixant-la un 20%.

Però no per tenir aquest preu deixem de tenir un producte de qualitat. Per començar, està fabricada amb 100% polièster ripstop, per la qual cosa promet tenir una llarga durabilitat. A més, és impermeable i mantindrà les teves pertinences fora de perill.

També compta amb dues nanses per poder transportar-la fàcilment i un espai per introduir-la a la maleta si fos necessari. Igualment, en un dels laterals compta amb una butxaca amb cremallera per allò que necessitem tenir més a mà. Finalment, Aldi ofereix la possibilitat d'escollir entre els colors bordeus, blau o gris blavós el que més t'agradi.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: