Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents
SOCIETAT

Adeu, Ikea: el moble de bany més bonic i original es ven a Lidl

Tant l'estil com la mida tan perfecta d'aquest bonic moble de Lidl fan que sigui tot un èxit de vendes

Lidl es destaca, sobretot, pels articles de la seva zona de basar, que es van renovant per setmanes. Tot i això, a poc a poc, les seves vendes a través de la pàgina web han anat pujant tant que podrien considerar-se com d'una botiga a part.

Tingues el bany que tinguis, aquest moble de Lidl et deixarà, almenys, pensant-t'ho una estona. Perquè, encara que no tinguessis intenció de canviar res al teu bany en aquests moments, aquest moble et deixarà enamorat.

El moble de Lidl a què ningú està podent resistir-se

És petit, adaptable a qualsevol lavabo i amb capacitat de sobres per solucionar-te, una mica més, la vida. El nou moble de Lidl està resultant irresistible a tots els clients que s'ho creuen.

Es tracta d'un moble per sota del lavabo que, encara que es ven a Lidl, és de la marca Corfú. Mateix nom de la bonica illa grega de l'estil de la qual, segurament, estiguin presos aquests bonics dissenys.

Detall de racó d'una cambra de bany o lavabo amb un moble sota el lavabo de cos grus fosc i superfície i potes de fusta, al costat d'un penjador de tovalloles. blanc en forma d'escala de paret i després d'una catifa de color beis o blanc cru.

No aconseguim acostumar-nos que aquestes meravelles puguin aparèixer en un supermercat. I és que cada cop que Lidl ens sorprèn, ho fa amb la mateixa intensitat, perquè no ho acabem de creure.

Lidl ha posat un preu més que barat a aquest moble que està arrasant

Sense exagerar, hauràs de mirar-lo diverses vegades a la web de Lidl per assegurar-te que aquest és realment el preu d'aquesta preciositat. Un espai per omplir, crucial a qualsevol bany, en ser el que va sota el lavabo.

Però també un moble que pot ser dels més cars a l'hora de fer qualsevol reforma o d'adquirir un nou habitatge. Bé, ja sabem que també pot ser tot al contrari: el més barat de la casa.

Aquest petit moble és un caramel per diversos motius. La primera és la seva mida, que permet que es pugui adaptar a qualsevol espai i lavabo, sigui del tipus que sigui.

A més d'això, el seu disseny modern, amb un toc rústic alhora que retro, està atrapant les mirades de tots els amants de la decoració que entren a la web de Lidl.

No t'ho creuràs: només val 27,99 €. Com una peça qualsevol, o com una compra ràpida de la setmana al súper. A més, aquest moble compta amb altres companys més que completen la sèrie i que podrien fer del teu lavabo un nou lloc en un moment.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: