Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

SOCIETAT

La dolça novetat de Mercadona pensada per als clients més llaminers

És un aliment realment dolç, per la qual cosa t'ha d'agradar força perquè no t'acabi resultant embafador

Mercadona no em convenç. Així es podria resumir el que penso sobre una de les últimes novetats que ha tret a la venda. Però, atenció, que a mi no m'agradi no significa que no enamori a d'altres, i és exactament el que passa amb aquest producte.

En aquest cas, Mercadona ha volgut treure una crema per untar de galeta caramel·litzada. Un altre cop torna a recórrer a aquest sabor. És més, en aquest cas, la crema ja existeix al mercat en la seva versió original de galeta Lotus.

Entenc Mercadona esprement al màxim aquest sabor sabent que triomfa. A banda de la crema, trobem el gelat, les barretes, les galetes i fins i tot hi va haver un coulant.

Crema de galeta caramel·litzada de Mercadona

Mercadona treu una crema de galeta massa dolça

Mercadona ven aquesta crema de galeta caramel·litzada en un envàs de 400 grams que té un preu de 2,60 euros. Encara que pugui semblar petit, la veritat és que s'escampa força. Sobretot, pel sabor, o almenys així m'ha semblat a mi.

Envàs de crema caramel·litzada de Mercadona

Jo soc una persona que menja dolç, però això d'aquesta crema de Mercadona m'ha semblat massa. El sabor no és igual d'aconseguit que el d'altres productes de la mateixa inspiració. Sembla pur sucre quan t'ho fiques a la boca.

Per això, amb una poca quantitat n'hi ha prou i sobra per poder saciar-nos. Potser, si ens passem, resulta massa embafador. A més, està força concentrat, de manera que la dolçor no va per parts.

Ganivet agafant crema de galeta caramel·litzada de Mercadona

Tot i això, com passa amb tot, és per gust. Al meu entendre, tot l'encert que he pogut trobar a la versió de gelat, aquí no em sembla igual. Tot i això, com ja he dit, Mercadona ha apostat sobre segur perquè almenys aconsegueix atraure l'atenció del client.

S'estén fàcilment, ja que es desfà ràpidament

He tastat aquesta crema sobre una llesca de pa torrat. De primeres, quan obris el pot sembla que serà un producte que estigui força dur. Sí que és veritat que, fins que no ho he obert ha estat a temperatura ambient com a la botiga.

Interior del pot de crema de galeta caramel·litzada de Mercadona

Quan l'agafes amb el ganivet i la poses sobre la llesca de pa calent veus com es desfà en segons. Ràpidament, la crema es torna pràcticament líquida. Per això mateix, s'estén fàcilment i de manera molt senzilla.

Llesca amb crema de galeta caramel·litzada de Mercadona estesa

Això sí, no tot és tan positiu, ja que es pot veure massa greixosa. No ens podem oblidar que no es tracta d'un producte fit, però en aquest cas estem a les antípodes. M'esperava una altra cosa, encara que no deixa de ser allò que Mercadona promet: un producte molt dolç.

Valors nutricionals del producte de Mercadona

 

Valors mitjansper cada 100 grams
Valor energètic2451 kJ / 588 kcal
Greixos
dels quals saturats
monoinsaturats
poliinsaturats
39 g
7,2 g
22 g
9,7 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
55 g
31 g
Fibra alimentària1,2 g
Proteïnes3,3 g
Sal0,41 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: