Trobo a Aldi dos dels plats més saludables de l'estiu a punt per emportar
Aldi em sorprèn amb aquesta novetat que em guanya, sobretot, per la bona composició que tenen tots dos
Aldi té el meu aprovat. I és que no sempre és fàcil encertar quan un supermercat treu com a novetat un producte molt conegut. En aquest cas, Aldi no només ho ha fet amb un, sinó amb dos.
Gairebé en entrar a una de les botigues, m'he topat amb ells a la nevera. Són dues ampolles de gaspatxo i salmorejo a punt per obrir i consumir. Són perfectes per tenir a la nevera sempre a punt per prendre.
Aquesta novetat d'Aldi es ven en ampolles de 330 ml, encara que no costen el mateix. El gaspatxo es pot aconseguir per 1,19 euros i el salmorejo per 1,29. En aquest cas, no puc evitar agrair a Aldi aquesta novetat.
Dues versions de gaspatxo i salmorejo molt saludables
Si alguna cosa cal destacar de tots dos productes és que tenen una composició molt recomanable. Com es pot llegir a cada ampolla, el 100% dels seus ingredients són naturals. A més, tampoc no porta colorants ni conservants.
Per altra banda, són molt còmodes, ja que cada ampolla equival pràcticament a una ració. Pel seu format, pots portar-les perfectament en una petita nevera sense por que es facin malbé. Tens un plat ja a punt amb la seguretat que estàs ingerint alguna cosa saludable i ben fresca.
També poden ser un recurs d'última hora. Si no saps què fer per menjar, els pots tenir sempre a casa. És una forma molt senzilla de tenir gaspatxo i salmorejo molt similar al casolà de manera còmoda.
Analitzo el gaspatxo i el salmorejo d'Aldi
Aquests dos plats són part de les receptes més tradicionals del nostre país. Basats en la dieta mediterrània, adquireixen més importància quan arriba la calor. Tot i això, si ens agraden, es poden consumir durant tot l'any.
Gaspatxo d'Aldi
En aquest gaspatxo trobem que el 95% de la seva composició són hortalisses fresques. Aquestes són tomàquet, pebrot, cogombre i ceba. Un 3% es compon d'oli d'oliva verge extra.
A la resta dels ingredients trobem vinagre de vi, all, suc de llimona i sal. Tots ells formen un producte força homogeni en què no hi ha cap toc que desentoni. Al contrari, té un sabor molt bo.
Pel que fa a la seva textura, és força líquid, per la qual cosa pots optar per menjar-lo a cullerades o begut. Tot i això, tenint en compte el seu format, és més entenedora la segona opció. Té força similitud amb el gaspatxo casolà.
Salmorejo d'Aldi
Al salmorejo hi trobem tomàquet, aigua, un 5% d'oli d'oliva verge extra i pa. Aquest està fet amb farina de blat, aigua, sal i llevat. La resta de la composició inclou pebrot, vinagre de Xerès, sal i all.
En aquest cas, la textura ja és una mica més espessa, una cosa gens estranya en un salmorejo. Per això mateix, recomano que es mengi amb cullera. Encara que tot dependrà d'on decidim portar la nostra ampolla de salmorejo.
Té un sabor força suau. Tot i això, de primeres em va espantar una mica perquè em va saber massa a all, però res a veure si segueixes menjant. Està força aconseguit i a més, està tenint molt èxit, ja que amb prou feines quedaven ampolles a la nevera.
Valors nutricionals
Gaspatxo
Valors mitjans | per cada 100 ml |
Valor energètic | 180 kJ / 43 kcal |
Greixos dels quals saturats | 3,0 g 0,5 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres | 3,0 g 3,0 g |
Proteïnes | 0,6 g |
Sal | 0,70 g |
Salmorejo
Valors mitjans | per cada 100 ml |
Valor energètic | 313 kJ / 75 kcal |
Greixos dels quals saturats | 5 g 0,7 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres | 5,8 g 2,8 g |
Proteïnes | 1 g |
Sal | 0,80 g |
Preus i ofertes actualitzats el dia 30/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.
Més notícies: