Imatge de fons d´una botiga Mercadona i una altra imatge d´un xampú anticaspa que ven Mercadona

M'ha funcionat: el xampú de Mercadona que no deixa ni rastre de caspa als teus cabells

Mercadona ven una nova gamma de xampús

Mercadona té una gran solució per a la caspa. La caspa és una cosa molt comuna, doncs, aproximadament cada dues setmanes, les cèl·lules de la pell del cuir cabellut es renoven i comencen a caure en forma de petites escates visibles de color blanc.

Però per sort, cada cop trobem més productes específics creats per combatre aquest petit inconvenient que sol resultar poc estètic. Per exemple, el nou xampú que ven Mercadona.

Mercadona ven el producte ideal contra la caspa

Aquest és un anticaspa específic per a cabells grassos. Si tens els cabells secs o normals, de la mateixa gamma també podem trobar l'anticaspa Menthol Ultrex per a tot tipus de cabell i el xampú condicionador 2 en 1.

Muntatge amb una imatge de fons d'un logotip d'una botiga Mercadona i dos xampús del model Ultrex,
Mercadona ven tres models diferents de la mateixa gamma, per a cada tipus de pèl | Mercadona

El que jo faig servir que és el cítric amb extracte de llimona, pel seu envàs podria semblar que té aroma a llimona, però no. Aquest xampú de Mercadona fa molt bona olor, encara que no és exactament aquest fruit, diguem que és una barreja entre cítrics i alguna mena d'herba, però és una olor bona.

Es presenta en un envàs de color blau clàssic. La seva mida és de 360 ml que sol ser una mesura estàndard per a aquest tipus de productes. Després de fer-lo servir durant unes setmanes, he de dir que, efectivament, aquest producte de Mercadona funciona.

La meva caspa ha desaparegut i des que el faig servir no ha tornat a aparèixer, per la qual cosa és un producte de marca econòmic que realment serveix. O, si més no, a mi m'ha funcionat.

Xampú anticaspa Ultrex de Mercadona per a cabell gras
Es tracta d'un envàs força gran per al preu que té, de 2,40 euros | e-noticies.cat

Per veure els bons efectes d'aquest producte de Mercadona hem d'aplicar-lo sobre els cabells humits, fer un massatge i després esbandir. La marca ens recomana fer-lo servir cada dia, però a mi em semblava excessiu i només ho he fet servir un dia sí i un altre no, igualment he aconseguit eliminar tota la caspa dels cabells.

El seu preu és de 2,40€ a Mercadona, per la qual cosa podem dir que és força econòmic en comparació amb altres marques més conegudes i especialitzades que fan exactament el mateix.

Preus i ofertes actualitzats el dia 8/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.