Muntatge amb el rètol de Primark de fons, un cercle amb una noia amb l'abric extrallarg i el rostre de Rita Ora al centre

L'abric més cool de tardor arriba a Primark en forma de col·laboració amb Rita Ora

La cadena irlandesa llança una nova col·lecció exclusiva de la mà de Rita Ora

No és la primera vegada que Primark llença una col·lecció exclusiva de la mà d'alguna actriu o rostre conegut. Fa uns quants mesos vam poder conèixer les peces de Primark de la col·laboració amb Paula Echevarría. Aquest cop s'ha superat i ha aconseguit ser un cop més el centre d'atenció amb la col·lecció nova amb Rita Ora.

L'actriu, cantautora i personatge televisiu internacional, Rita Ora és la nova cara de la firma. 169 peces de roba diferents componen aquesta col·lecció exclusiva. Hi podem veure peces com abrics, bosses, pantalons i molt més.

La nova col·lecció de Primark amb Rita Ora

En aquesta col·laboració, també hi han participat el dissenyador londinenc Jawara Alleyne i l'estilista de la cantant, Pippa Atkinson. Un projecte que feia dos anys que es creava, sota el lema "versatilitat per a tots". Un dels motius que l'ha portat a aquesta col·laboració és el seu pas com a adolescent comprant amb els seus amics al Primark de Londres.

L'abric de doble botonadura extragran de Primark

Dins la gran col·lecció de Rita Ora amb Primark podrem trobar diferents peces de roba. Algunes de puntes, vestits super elegants, conjunts de dues peces texans, faldilles tipus mesh o articles al més pur estil de Matrix. Tot i que personalment, a mi m'ha encantat el nou abric de doble botonadura.

Aquesta tardor necessitaràs tu també alguna peça que abrigi i que ens protegeixi de les baixes temperatures. Per això, he optat per fitxar el nou abric de doble botonadura extragran Rita Ora. Una peça versàtil que es pot utilitzar per als outfits que utilitzem cada dia.

Muntatge amb el rètol de Primark de fons i, al centre, una noia amb l'abric extragran de la nova col·lecció amb Rita Ora
Aquest abric extragran és ideal per a la temporada de tardor-hivern | e-noticies.cat

Aquest abric destaca per ser una peça extragran, cosa que fa que sigui súper còmode. Us parlo d'una opció oversize que no voldràs treure't de sobre. A més, la seva doble botonadura aporta un toc molt original a la peça.

Aquesta novetat és ideal per combinar amb diferents peces de roba. Des de pantalons, faldilles fins a vestits conjuntats amb algun jersei. Amb aquest abric s'enlairarà el look de qualsevol estilisme.

Disponible en diversos colors diferents

L'abric de doble botonadura extragran està disponible en diversos tons. El trobaràs de color crema, rosa o caqui. Tot i que jo, personalment m'he decantat pel to crema que és fabulós.

Els tres models estan disponibles tant a la web com a qualsevol de les botigues físiques. Les seves talles varien des de la 34/36 fins a la 48/50 i actualment estan totes disponibles a la pàgina de la signatura. El preu de l'abric és de 45 €.