Un home d'esquena en una administració de loteria, i al cercle una butlleta de l'Euromilions
SOCIETAT

Els 5 números maleïts de l'Euromillones que cal evitar si ets supersticiós

Allunya't de tots aquests números o no et somriurà la sort de cara al proper sorteig de l'Euromillones

L'Euromillones és una de les loteries més populars a Europa. Cada setmana milions de persones compren butlletes amb l'esperança de guanyar el gran premi. Tot i això, si ets supersticiós, hi ha certs números que podries voler evitar.

L'Euromillones és una loteria transnacional que es juga a diversos països europeus dues vegades per setmana, dimarts i divendres. Per jugar, has de triar cinc números de l'1 al 50 i dues estrelles de l'1 al 12. Si encertes tots els números i les estrelles, guanyes el premi més gran.

Els 5 números maleïts de l'Euromillones: fuig d'ells

Si ets supersticiós, aquests són els 5 números que menys han sortit als sorteigs de l'Euromillones. Segons les estadístiques, aquests números tenen la menor freqüència d'aparició:

  • 22: Aquest número ha sortit molt poques vegades als sorteigs de l'Euromillones, concretament 126. Molts jugadors ho consideren un nombre maleït i prefereixen evitar-ho.
  • 33: Un altre número que sembla tenir mala sort és el 33. La seva baixa freqüència (128 vegades) d'aparició el converteix en un dels números menys populars entre els jugadors supersticiosos.
Un grup de persones celebra un premi amb cava, i al cercle, una butlleta de l'Euromilions
  • 46 i 18: A l'Euromillones, aquests números no han tingut gaire fortuna. Són uns dels números que menys vegades han sortit, concretament 129 vegades.
  • 47: Aquest número també té una baixa freqüència d'aparició als sorteigs de l'Euromillones, només 133 ocasions. Si ets supersticiós, podries voler evitar-ho en comprar la teva butlleta.

Atent a això si ets supersticiós i jugues a l'Euromillones

La loteria sempre ha estat envoltada de supersticions. Aquí t'expliquem algunes de les més comunes a l'Euromillones:

  • Números de la sort: Moltes persones tenen números que consideren de bona sort, com a dates d'aniversari o aniversaris. Tot i això, aquests números no sempre garanteixen una victòria.
  • Evitar números maleïts: Com esmentem abans, alguns jugadors eviten certs números que consideren maleïts. Creuen que aquests números tenen menys probabilitats de sortir al sorteig.
  • Rituals abans de comprar: Alguns jugadors fan rituals abans de comprar la seva butlleta. Poden pregar, tocar fusta o fins i tot portar amulets de la sort.
  • Butlletes de la sort: Hi ha qui creu que comprar butlletes en certs llocs o en certs dies els portarà més sort. Per exemple, alguns prefereixen comprar les seves butlletes a botigues que han venut butlletes guanyadores en el passat.

L'Euromillones és una loteria emocionant que ofereix la possibilitat de guanyar grans premis. No obstant això, si ets supersticiós, podries voler evitar els números maleïts que hem esmentat.

Recordeu que, al final del dia, el sorteig és un joc d'atzar i no hi ha garanties de guanyar. El més important és jugar de manera responsable i gaudir del procés.

➡️ Societat

Més notícies: