Nos insultan y nos difaman, pero el mensaje de VOX cada día es más compartido POLÍTICA

VÍDEO | Vox respon a Gemma, que els va anomenar feixistes i ara denuncia un robatori

La presentadora va esborrar el polèmic tuit, que va provocar milers de reaccions

La presentadora catalana Gemma Manzanero va provocar un enrenou aquest dijous per denunciar un robatori violent per part de dos marroquins. Va sorprendre la vehemència emprada al seu tuit, en què els anomenava “fills de la gran puta” i assegurava estar “fins al cony”.

Però el que va cridar més l'atenció van ser els seus antics tuits contra Vox, que anomenava nazis i feixistes.

Una captura de pantalla de dues piulades d'una persona anomenada Gemma Manzanero, amb un fons d'una dona somrient i amb les mans juntes.

En qüestió d'hores, la seva publicació tenia milions de visualitzacions i més de cinc mil comentaris. La majoria li recordaven les paraules contra Vox en el passat, i li desitjaven que gaudís del que s'havia votat. Per a molts va ser la demostració de la contradicció dels progres, la superioritat moral de la qual acaba quan els toca patir les conseqüències de la inseguretat.

Gemma Manzanero va acabar esborrant el tuit, però Vox ha decidit enviar-li un missatge. Un missatge de suport, però també de reivindicació de les propostes en immigració i seguretat.

Missatge de Vox a Gemma Manzanero

La diputada de Vox al Parlament Júlia Calvet ha respost Gemma Manzanero. Ha recordat que “fa un temps deia que els votants de Vox no mereixíem respecte per denunciar que la immigració massiva i il·legal està afectant greument la nostra seguretat. Només per demanar que qualsevol estranger que delinqueixi sigui expulsat”.

La diputada ha enviat tot el seu suport a Gemma en nom de Vox, “perquè ningú no ha de passar per aquesta situació”.

Ha afegit que “aquesta ja no és una excepció” sinó que “comença a ser la norma a tots els barris de Catalunya”. Però adverteix que “no és casualitat”, tot recordant que “més del 50% dels presos a Catalunya són estrangers, i més del 80% dels detinguts a Barcelona també”.

Per això ha al·legat que el discurs de Vox “no és racista” i que el que volen és “que qualsevol dona pugui passejar tranquil·lament pel barri sense haver de ser atracada, violada o agredida”.

“Vols sentir-te de veritat segura?”, ha preguntat Júlia Calvet, “vota Vox i gaudeix realment del que és votat”.

La immigració i la seguretat a debat

Vox va dedicar la seva darrera campanya electoral a Catalunya a denunciar la islamització i la degradació de la convivència als barris, a causa de la immigració il·legal massiva. Va acusar l'esquerra i el processisme de fomentar la immigració il·legal i va oferir un model de restauració de l'ordre. El seu discurs, fins fa poc estigmatitzat, ara és compartit per sectors cada cop més amplis de la societat.

Això explica que els partits que portaven aquestes mesures al seu programa, com el PP, Vox i Aliança Catalana, creixessin mentre els partits woke s'enfonsaven. ERC, Comunes i la CUP van ser els que més van recular. Els ciutadans han castigat les polítiques de tolerància cap a la immigració il·legal i la delinqüència.

➡️ Política

Més notícies: