Iván Espinosa dels Monteros, de perfil, aplaudint amb rostre molt somrient
POLÍTICA

Vox acusa ‘La Vanguardia’ de donar suport a Salvador Illa

Ignacio Garriga: “El temps de la manipulació s'acaba”

Vox va fer aquest dimarts un míting al barri del Gornal de l'Hospitalet, en ple feu del PSC. A més, amb dues ‘primeres espases’ del partit: el portaveu al Congrés, Iván Espinosa dels Monteros; i el secretari general, Igancio Garriga.

Tots dos van aprofitar per treure pit després del cara a cara entre Sánchez i Feijóo i insistir que el PP no canviarà les polítiques del PSOE. També per carregar contra les “elits” i contra els mitjans de comunicació

“Cal apagar la tele, apagar la ràdio i no obrir cap diari, és l'única manera d'assabentar-se del que passa”, va afirmar Espinosa de los Monteros en la seva intervenció. “És mentida rere mentida, manipulació rere manipulació”, va insistir.

Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo al cara a cara d'Atresmedia dilluns passat, 10 de juliol de 2023

El dirigent de Vox va recordar que, a les eleccions del novembre del 2019, les enquestes els donaven dotze escons i que van obtenir 52 diputats. Mentre que Ignacio Garriga va aprofundir en les crítiques els mitjans i també el PSC.

Ha manifestat que, entre els votants de Vox, hi havia gent “que havia votat Convergència i Unió, el Partit Socialista” però que el PSC havia comès "traïcions històriques a les classes humils”. En un barri més aviat obrer, va carregar contra la inseguretat i el multiculturalisme que, a parer seu, l'ha afavorit. Va demanar als socialistes que vagin “al Raval, al Gornal, al Vendrell”.

També va carregar contra el líder del PSC. “El senyor Illa és el candidat preferit de les elits catalanes, començant pel senyor Godó, acompanyat dels privilegiats del Cercle d'Economia o Foment del Treball”, va afirmar.

Imatge de Salvador Illa assenyalant amb el dit durant un míting del PSC

“Els mateixos que tenien el morro de trucar-nos el dia abans per dir-nos a qui havíem de votar a l'Ajuntament de Barcelona, però no trucaven a qui havien de trucar quan cremaven els carrers, cremaven els contenidors”, va afegir.

“No caigueu en l'angoixa ni en la desesperació llegint els mitjans de comunicació ni escoltant els tertulians perquè és tan lamentable haver d'escoltar alguns telenotícies a la nostra estimada Catalunya”, va continuar.

El número dos de Vox va explicar un míting a Girona que la que “intolerants a quatre metres” els van estar llançats “petards, insultant, amenaçant” i que després “el Telenotícies vespre, pagat per tots nosaltres, de la infame TV3, va dir que Garriga insultava els manifestants”.

Finalment, va advertir que “prenguin bona nota aquests mitjans que manipulen i menteixen sobre el que diem, el temps de la manipulació ha començat a comptar enrere”. Al seu parer, “els mitjans de comunicació, si volen manipular que es paguin la festa de la butxaca i si són públics que siguin objectius i expliquin la veritat”.

Vox denuncia la “infame” TV3

➡️ Política

Més notícies: