Allunyo Vidal-Quadras en primer pla
POLÍTICA

Torna Alejo Vidal-Quadras

El fundador de Vox reapareix en un vídeo i es pronuncia sobre la situació política que viu el país arran dels pactes d'investidura

Alejo Vidal-Quadras ha reaparegut i l'expectació era màxima. Ho ha fet en un vídeo per parlar de política i en què se l'ha vist bé, però afectat. Ha assenyalat que "l´existència mateixa de la nació està en perill".

Incògnites sobre el seu intent d'assassinat

Tots saben què va passar amb Vidal-Quadras: el dia 9 de novembre passat va viure un intent d'assassinat. Caminava pel centre de Madrid quan un motorista li va disparar al cap. Afortunadament, l'expresident del PP català i fundador de Vox va sobreviure.

De moment, les informacions sobre els responsables són molt confuses. La policia sospita que la persona que el va disparar encara continua a Espanya. Fa uns quants dies transcendia a la premsa la detenció d'un home de nacionalitat veneçolana a Colòmbia que va participar en l'intent d'assassinat.

Ara, després d'una gran expectació pel seu estat, Vidal-Quadras ha reaparegut per parlar del que li és més propi: política. En realitat, poc després de l'intent d'assassinat ja va començar a escriure columnes d'opinió. Però fins ara no se l'havia vist físicament.

“Espanya travessa un moment molt difícil”

Ha reaparegut en un acte organitzat per l'exministre Mayor Oreja. Es tracta d´unes conferències a Madrid i de nom “Sense frens, el camí suïcida cap a l'autodeterminació”.

Vidal-Quadras reaparece en un acto de Neos tras su ataque: «La existencia de España está en peligro»

Vidal-Quadras mateix ha qualificat el seu intent d'assassinat "d'acte terrorista” i es lamenta de no acudir a l'acte “per les meves condicions tant físiques com anímiques”. Tot seguit s'ha pronunciat sobre la situació política.

"Espanya travessa un moment molt difícil", ha dit en referència al govern Frankenstein i als pactes del PSOE. "L'existència mateixa de la nació està en perill", avisa. Finalment, celebra la mobilització de les associacions civils que s'han organitzat per protestar contra la situació política.

➡️ Política

Més notícies: