Imatge de Vicente Vallés amb Pedro Sánchez en una foto junts
POLÍTICA

L'aplaudit missatge de Vicente Vallés que destrossa el Govern en una única frase

Vicente Vallés acusa el PSOE de negociar amb Puigdemont amb secretisme i no "a llum i taquígraf"


Vicente Vallés, presentador d'Antena 3 Noticias, és dels que sol parlar clar. El que va ocórrer la nit passada n'és un exemple més. En un moment de l'informatiu del dimecres passat, 29 de novembre, el presentador va voler exposar les contradiccions del Govern de Pedro Sánchez. Aprofitant una declaració de Francina Armengol, presidenta del Congrés dels Diputats, Vallés no es va mossegar la llengua.

“La presidenta del Congrés defensa el Parlament com el lloc on fer política tot i que el seu partit negociarà mensualment amb Puigdemont el discórrer de la legislatura, en algun lloc indeterminat d'Europa i en secret. I no al Parlament, on en efecte correspon fer-ho en democràcia amb llum i taquígraf”, va sentenciar.

Prèviament, Vallés, editor de l'informatiu d' Antena 3 , havia donat entrada a una declaració d'Armengol on destacava la importància del Parlament en una democràcia.

"El Parlament és l'espina dorsal de la democràcia. És a través del Parlament que el poble exerceix el seu poder i debat, dialoga, escolta activament i actua amb respecte. Aquestes són les nostres eines i aquest és el lloc idoni per fer-les servir", destacava Armengol.

El comentari de Vallés, molt aplaudit a les xarxes

L'apreciació de Vicente Vallés no va passar inadvertida per ningú. Després del seu comentari, les xarxes se'n van fer ressò i l'usuari de X, @pedropcelis, va penjar el clip íntegrament al seu perfil.

La publicació va rebre una allau de comentaris i més de 1.000 republicacions. Molts dels usuaris de la xarxa van aplaudir Vallés per tenir la capacitat de fer aquest comentari al seu informatiu.

"Quina vergonya", ressenyaven alguns dels comentaris, mentre altres, directament, indicaven: "Diem una cosa i fem la contrària. Bé és un trastorn mental. Bé és un trastorn moral. En tots dos casos et porta a l'abisme com a societat".

Sánchez i la seva voluntat de "normalitzar" la situació a Catalunya

Mentrestant, el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha admès aquest dijous, 30 de novembre, que el canvi de posició respecte a l'amnistia és fruit de la necessitat de "normalitzar i estabilitzar" la situació política a Catalunya.

Entrevistat a TVE, el president del Govern ha assegurat: "Probablement aquest no era el pas següent que volia fer, però és un pas coherent i conseqüent amb la política de normalització a Catalunya dels últims quatre anys".

Així mateix, Sánchez ha defensat la presència del verificador a les reunions amb Junts i ERC, al·legant que "és bo que si dos no s'entenen hi pugui haver una persona que acompanyi".

➡️ Política

Més notícies: