Primer pla de José Luis Martínez Almeida mirant a càmera
POLÍTICA

TV3 insulta Martínez Almeida a 'prime time'

De nou, Toni Soler i el seu 'troupe' estan implicats

De què fa cara Toni Soler? I Núria Marín? En principi, i vist què han fet en antena aquest 3 d'octubre, de maleducats. I això, com a mínim, perquè es podrien dir moltes més coses. A la gesta, els acompanyava un altre clàssic d'aquestes sortides de to: l'inefable Jair Domínguez. Què han fet? Insultar l'alcalde de Madrid José Luis Martínez Almeida a Està Passant, aquest programa que permet (al costat d'altres) considerar Toni Soler tot un estómac agraït.

Únete al boletín de E-NotíciesLas NOTICIAS DE VERDAD
Unirme

Què han dit?

Primer, potser, convindria explicar què feien exactament. En concret, i amb l'excusa del proper casament del primer edil madrileny, aquests tres fins analistes de l'actualitat, que són Soler, Domínguez i Marín, han començat a parlar d'Almeida. La conversa ha anat tan gran que així:

Toni Soler: Qui es casa?

Núria Marín: El solter d'or de Madrid. Que en diuen així José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid. Que en diuen d'una manera molt graciosa a Madrid.

Toni Soler: Carapolla.

Núria Marín: Això!

Fermall final

El millor, amb tot, encara havia d'arribar. Primer, un Jair Domínguez sense gaire espurna s'ha limitat a preguntar si és pitjor que et diguin 'carapolla' o 'polla cara' i ha afegit que les dues situacions li semblaven “inquietants”. Amb tot, i com volien arribar encara més lluny a la seva espiral d'humor intel·ligent, n'hi ha hagut més.

Logo de TelegramNOVETAT TELEGRAM: ¡Punxa aquí per unir-te a la comunitat de TELEGRAM d'E-Notícies, les notícies de veritat sense censura.

El colofó final l'ha posat Núria Marín, que aquest 3 d'octubre s'ha guanyat bé el sou:

Núria Marín: El pitjor és que et toquin la cara amb una polla.

A Almeida, en un Ple, un regidor del PSOE li va tocar tres cops la cara amb una mà i va acabar dimitint. Què faran a TV3 amb Marín? Potser, fins a passar-li una trucada des de Bèlgica perquè la felicitin. Serà, això sí, a cobrament revertit, que Puigdemont no dona res de franc a ningú. Potser són aquest tipus de coses les que expliquen que 'la teva' sigui, cada cop més, ‘la d'alguns’ i només un de cada deu catalans la miri habitualment.