Muntatge de fotos de Pedro Sánchez, amb cara trista, aixecant la mà dient adéu amb el logo del PSOE de fons
POLÍTICA

El tuit de Pedro Sánchez del 2016 que el retrata i que ara s'ha fet viral

La veritat és com una manta que sempre et deixa els peus freds


Ser aficionat a Twitter, especialment si ets polític, sol comportar problemes. Els més destacats són els que deriven de tuits banals o realitzats en el passat. Pedro Sánchez, nou president del govern, sap bé de què es tracta. Les seves pizzes "collonudes" al Lluna Rosa li han portat més d'un mal de cap.

Això, no obstant, no és res comparat amb altres migranyes que l'esperen o que ja nota. Deriven, vostès encerten, de piulades més recents. Alguns són com aquest.

Del 2016

Un dels apunts que, a la vista dels esdeveniments, més haurien de posar vermell a Sa Sanchidad és aquest que reproduïm. Data del 2016. En ell, el senyor Sánchez Pérez-Castejón era molt clar.

Ho era, a més, dient que no perpetraria el que ara ha fet. Deia, en concret, que mai no faria “descansar la governabilitat del país en partits que volen trencar Espanya”.

Puigdemont també

Carles Puigdemont també és molt amic de la xarxa d'Elon Musk, però els seus problemes no deriven tant de piulades pròpies com d'entrevistes d'aquest estiu. Antoni Bassas, de professió periodista unes vegades i massatgista altres, va tenir amb ell una xerrada amable. Allà deia, entre altres 'lindezas' dedicades al seu avui soci, que no el faria mai president.

Quan mentia Sánchez?

Segurament, no el 2016 ni ara perquè, en tuitejar, es limitava a fer allò que considerava més li convenia en el moment. . Segons l'advocat i professor d'oratòria José Luis Martín Ovejero, Sánchez estava més còmode quan deia que això d'amnistiar no era legal. De tota manera, tant se val. Som on som.

➡️ Política

Més notícies: