Cayetana Álvarez de Toledo en una roda de premsa
POLÍTICA

La piulada de Cayetana Álvarez de Toledo contra Pedro Sánchez que ja acumula 'likes'

Prop dels 10.000 està la inspirada intervenció a la xarxa d'Elon Musk de la portaveu adjunta popular al Congrés

Des d'aquells temps en què Pedro Sánchez parlava a Twitter de com eren de “collonudes” les pizzes que es prenia “amb els col·legues al Lluna Rosa” ha passat molt.

Avui, per a Pedro Sánchez, la xarxa d'Elon Musk és una font de disgustos constant. L'últim, i sonat pel volum de 'likes' li ha proporcionat Cayetana Álvarez de Toledo. La flamant portaveu adjunta del PP al Congrés acumula quasi 10.000 en una sola piulada. Els ha aconseguit amb el seu darrer tuit a propòsit de les explicacions amb què Sánchez intenta justificar l'encara sense aprovar Llei d'Amnistia.

Un president del Govern corrupte amb totes les lletres?

Per a Álvarez de Toledo no hi ha dubtes. Quan algú compra el suport d'un presumpte delinqüent és un corrupte. Així, amb totes les lletres, li ho diu Cayetana Álvarez de Toledo al President del Govern.

Les explicacions no li serveixen. Ni allò que el 23 J “va propiciar un escenari diferent”, ni tampoc aquesta altra justificació segons la qual en Sánchez no ho tenia “pensat” com a “següent pas”. Tot això ho deia fa no res a Hoy por Hoy (Cadena SER) Pedro Sánchez, però la conclusió de la portaveu popular és clara.

'Fer de la necessitat virtut' vindria, segons Álvarez de Toledo, a ser una altra cosa molt diferent

Com a dona culta i llegida que és, Cayetana Álvarez del Toledo aclareix els termes. El que per al president del Govern és “fer de la necessitat virtut” és per ella un acte immoral. Pactar amb Puigdemont –pròfug de greus delictes- és per a la portaveu popular “comprar” el seu suport a canvi “de l'esborrat dels delictes”.

I atès que els seus companys de malifetes (esl de Puigdemont) van ser condemnats al seu dia a penes de presó per delictes certament greus que, per cert, encara pesen sobre ell, no hi ha dubtes. Pedro Sánchez és per a Álvarez de Toledo “un corrupte”. Per a ella i per a les 10.000 de persones, que són les que diuen que els agraden les seves paraules.