Plànol general del Parc de la Mitjana, ubicat a Lleida
POLÍTICA

Tres homes 'amb accent àrab' apallissen un exmilitant del FNC

Tot apunta a una agressió amb motivacions polítiques i la víctima té por que es pugui produir un altre atac contra ell

Els Mossos d'Esquadra busquen tres persones que dimecres passat van agredir a Lleida Nacor Valençola, un exmilitant del Front. Així ho explica ElCaso, que ha tingut accés a la denúncia presentada davant de la policia. La víctima assegura que li van dir "racista de merda, marieta, et matarem si no marxes de Lleida".

Agressió política

Els fets van tenir lloc fa dos dies, al Parc de la Mitjana, a la partida de la Grenyana. Al voltant de les sis de la tarda, tres homes van seguir la víctima al parc i li van clavar un cop al cap amb una fusta. Un cop a terra, els agressors van continuar amb els cops i fins i tot van intentar ofegar-lo agafant la víctima del coll.

L'agredit és Nacor Valençola, un exmilitant del FNC i secretari general del partit Alternativa per Catalunya de Lleida. Segons ha explicat ell mateix, mentre es produïa l'agressió no va poder identificar cap dels seus atacants. Però assegura que el van insultar en espanyol i amb accent àrab. “Racista de merda, marieta, et matarem si no marxes de Lleida”, li van dir.

Donada la filiació política i el perfil dels agressors, els Mossos contemplen la possibilitat que es tracti d'una agressió amb motivacions polítiques. De fet, la mateixa víctima explica que, durant aquests dies, havia augmentat la seva activitat a les xarxes socials, fent propaganda del seu partit, partidari de la regulació migratòria. Així mateix, va interpel·lar en xarxes Mourad El Boudouhi, a qui aquest mitjà li va fer una entrevista sobre el cartell electoral que va aparèixer a Lleida amb la seva cara.

Segons explica 'ElCaso', les lesions no són de gravetat i la víctima només presenta ferides lleus a la cara. Encara que Valençola mateix assenyala que el més difícil ara mateix és la gestió psicològica del que ha passat. Així com la por de la possibilitat d'una nova agressió contra la seva persona per motius polítics.

➡️ Política

Més notícies: