Primer pla de Toni Soler, presentador de TV3
POLÍTICA

Toni Soler (TV3) carrega contra Abascal, però n'acaba sortint escaldat

El presentador, un dels millors pagats per la televisió pública catalana, rep crítiques fins i tot de part d'independentistes

Toni Soler va ser un dels protagonistes d'aquest dimecres a la xarxa social X. El presentador de TV3 va decidir carregar contra Santiago Abascal, però les respostes que va rebre segurament no van ser les que s'esperava.

Tot va començar després de conèixer-se que la policia belga havia abatut el terrorista responsable de matar dos ciutadans suecs a Brussel·les. El líder de Vox no va dubtar a publicar que "s'ha d'abatre" a "tots els desalmats que porten odi, dolor i mort". I va demanar fer-ho "abans que matin un sol innocent, a Barcelona, a Brussel·les o a Israel". A més, també va exigir que "abans cal impedir-los entrar i cal fer responsables els qui els han obert les portes".

El responsable de Minoria Absoluta, la productora que més diners públics guanya a la televisió pública catalana (5,3 milions d'euros aquest any), va decidir entrar al drap, afirmant que "aquest tuit hauria de ser delicte". Ràpidament, la publicació es va omplir de comentaris retraient a Toni Soler les seves paraules. De fet, el nombre de respostes que va rebre va ser molt superior a les que rep habitualment.

Crítiques a Toni Soler per les paraules contra Santiago Abascal

"A Toni Soler li sembla malament abatre terroristes abans que matin gent innocent. A TV3 és evident que la pitjor amenaça no és el terrorisme, sinó quedar-se sense pagueta", va ser un dels comentaris dels usuaris. "Prou bonisme infantil", "veig molt assenyat el que ha dit", "és el que pensa la majoria, però callen", "doncs jo hi estic totalment d'acord", escrivien altres.

Respostes de diversos usuaris de X criticant les paraules de Toni Soler

De fet, diversos usuaris amb banderes estelades a la seva foto de perfil, van afirmar estar d'acord amb les paraules de Santiago Abascal. El que deixa clar aquest cas, igual que molts altres, és que molta gent aprofita les xarxes socials per expressar la seva opinió a aquells que, des dels principals altaveus mediàtics –i moltes vegades subvencionats–, estan acostumats a opinar sense gairebé tenir rèpliques.

➡️ Política

Més notícies: