Pla general de l'acte per la Constitució amb centenars de persones agrupades al voltant d'un escenari, on una persona llegeix un comunicat
POLÍTICA

La Catalunya que defensa la Constitució també surt al carrer

Un acte a Bonavista congrega les principals associacions constitucionalistes de Catalunya i també diversos representants polítics com Alejandro Fernández, Ignacio Garriga, Lorena Roldán o Matías Alonso

La plaça de la Constitució del barri de Bonavista, a Tarragona, ha estat lʼescenari del principal acte que sʼha celebrat a Catalunya per commemorar el Dia de la Constitució. Les principals entitats i associacions constitucionalistes, així com representants parlamentaris de PP, Vox i Ciutadans, s'han citat per defensar la Carta Magna i criticar Pedro Sánchez i les seves concessions al processisme català.

Alejandro Fernández i Lorena Roldán del PP, Ignacio Garriga de Vox i Matías Alonso de Ciutadans no s'han volgut perdre aquesta trobada en què tampoc han faltat representants de S'ha Acabat, Impulso Ciutadano o Convivència Cívica Catalana. Un dels rostres més destacats que també s'han pogut veure a Bonavista ha estat el del periodista José Javier Esparza, que ha fet acte de presència en representació d'Alejo Vidal-Quadras. El fundador de Vox havia de fer un discurs, però l'intent d'assassinat que va patir ha impedit que finalment pogués anar a Tarragona.

E-Notícies ens hem acostat a la plaça de la Constitució de Bonavista per veure l'ambient que s'hi respirava i hem fet aquest reportatge sobre l'acte, que inclou les declaracions a favor de la Carta Magna i contra el PSOE que han fet Alejandro Fernández , Ignacio Garriga i Matías Alonso:

La #CATALUÑA que defiende la Constitución también sale a la calle.

➡️ Política

Més notícies: