Primer pla de Sílvia Orriols somrient
POLÍTICA

Sílvia Orriols torna a trencar esquemes després de la detenció d'un lladre marroquí

La líder d'Aliança Catalana és acusada, de nou, de racista

Sílvia Orriols ha arribat a la política catalana per quedar-s'hi. I no només pel seu discurs contundent contra els partits processistes o contra la immigració il·legal. A Catalunya, l'alcaldessa de Ripoll està convencent molta gent per les seves  formes a l'hora de fer política. Unes formes que, sempre que pot, reivindica encara que li costin acusacions de “racista” o “islamòfoba”.

El darrer cas l'hem tingut aquest dimarts. Tant l'Ajuntament de Ripoll com la Sílvia Orriols van informar d'un succés que va tenir lloc a la capital del Ripollès. “Detingut en una operació conjunta entre la Policia Local i Mossos d'Esquadra un home de nacionalitat marroquina acusat de robatori amb violència a un domicili de Ripoll”. El missatge difós finalitzava informant que “la víctima ha estat atesa a l'hospital de Campdevànol” i que “a Ripoll, tolerància zero amb la delinqüència”.

Així, la líder d'Aliança Catalana marca perfil propi a l'hora d'informar sobre aquestes qüestions. Per norma general, les administracions no faciliten la nacionalitat dels detinguts. És més habitual veure com s'especifica l'edat o el sexe, però no la nacionalitat o l'origen. Però Sílvia Orriols segueix trencant esquemes informant sense complexos de la nacionalitat de l'home detingut a Ripoll.

Han estat molts els que han felicitat l'alcaldessa per “parlar clar” i per posar damunt la taula una informació que moltes vegades s'oculta. Això sí, tampoc no han faltat els comentaris negatius cap a la decisió d'Orriols de publicar la nacionalitat del detingut.

“Per què tant odi els marroquins? Què t'han fet?”, diu un. “Com t'agrada la delinqüència feta per gent de fora”, li retreu un altre. “Si hagués estat català, també ho diries?, li pregunta una usuària. I és clar, tampoc poden faltar les acusacions de “racista” i “xenòfoba”.

Una vegada més, Sílvia Orriols va generar molt de debat a les xarxes socials. Això deixa clar que les seves polítiques no estan deixant indiferent ningú. És més, cada cop sembla tenir més suport entre els votants independentistes. A aquest ritme, a ningú hauria de sorprendre que Aliança Catalana entri amb força al Parlament a les properes eleccions autonòmiques.

➡️ Política

Més notícies: