Sílvia Orriols asseguda amb les mans creuades damunt la taula mentre parla

POLÍTICA

Sílvia Orriols surt de la seva zona de confort per fer campanya

La candidata d'Aliança Catalana es posa les piles per demanar el vot de cara a les eleccions del 12-M

Sílvia Orriols segueix vetada –quan no atacada– per la gran majoria de mitjans catalans regats amb subvencions públiques. Tot i això, la seva popularitat ha anat augmentant en els últims mesos gràcies, sobretot, al poder de les xarxes socials.

D'allà ha saltat a les converses entre amics i familiars. I ara, les enquestes ja reflecteixen que les possibilitats que té d'irrompre al Parlament són reals.

La candidata d'Aliança Catalana sempre ha mesurat bé els seus passos. Per exemple, quan la seva formació recollia els avals necessaris per poder presentar-se a les eleccions al Parlament, a Sílvia Orriols se la va poder veure en comptades ocasions a les parades informatives del seu partit. Va ser al seu Ripoll, a Manlleu, en alguns altres pocs municipis de Girona i poca cosa més.

Ara, ja en campanya electoral, Sílvia Orriols ha sortit de la seva zona de confort (és a dir, les xarxes i la demarcació de Girona) per donar a conèixer el seu projecte a molts racons de Catalunya. Després d'iniciar la campanya a Ripoll i visitar Olot i Figueres, la candidata d´Aliança Catalana prepara una setmana plena d'actes per tot el territori català, acompanyada de la resta de candidats de la formació identitària.

De moment, els actes de campanya celebrats per Aliança Catalana, ja sigui amb Sílvia Orriols o sense, estan generant molta expectació. Encara que s'hagin celebrat en espais no excessivament grans, el partit ha aconseguit omplir les sales on ha celebrat aquests mítings.

El 'tour' de Sílvia Orriols

Aquest dimecres 1 de maig, Sílvia Orriols serà present a Tarragona (Palau de Congressos, 12.00 hores) amb Aurora Fornos, candidata d'AC per Tarragona. A la tarda, juntament amb el candidat per Lleida Ramon Abad, farà dos mítings a Balaguer (sala d'actes de l'Ajuntament, 18.30 hores) i a Lleida ciutat (Pavelló de la Bordera, 20.30 hores).

Dijous, el tour d'Orriols pararà a Barcelona. Al Centre Cívic La Farinera del barri del Clot (19.00 hores) se celebrarà un míting d'Aliança Catalana amb ella i els número u, dos i tres de la llista per Barcelona: Lluís Areny, Jordi Aragonès i Oriol Gès.

El 3 de maig serà el torn de Reus. Serà la sala de reunions de l'antic hospital Sant Joan (20.00 hores) l'escenari de l'acte de campanya d'Aliança Catalana a la capital del Baix Camp. L'endemà, dissabte 4 de maig, Sílvia Orriols es desplaçarà fins a Tortosa per a un nou míting electoral (Centre Cívic Ferreries, 19.00 hores).

➡️ Política

Més notícies: